Apple începe să vândă iPhone XR-uri recondiționate

Apple a început să vândă pentru prima dată iPhone XR-uri recondiționate în culori selectate și variante în Statele Unite, relatează MacRumors. Aceste modele iPhone XR recondiționate au un discount de 16% în comparație cu originalele, fiind eliminați în jur de 100 până la 200 de dolari.

Acum puteți cumpăra un iPhone XR recondiționat de la Apple Store. Este un mod mai ieftin de a obține cel mai bine vândut telefonul de anul trecut, iar procesul de recondiționare a Apple înseamnă că ar trebui să funcționeze aproape identic cu un model nou.

Prețurile încep de la 499 de dolari pentru modelul de 64 GB, oferindu-vă un telefon reînnoit din fabrică, cu o garanție de un an, cutie și cabluri pentru 100 de dolari din prețul pentru un model nou. Modelul de 128 GB costă 539 de dolari, în scădere față de prețul actual de 649 de dolari, în timp ce modelul de 256 GB este de 629 de dolari, respectiv 120 dolari din prețul de vămuire.

Apple a spus că toate aceste iPhone-uri recondiționate sunt „inspectate, testate, curățate și reambalate cu o nouă cutie albă și toate manualele și accesoriile”. Apple instalează, de asemenea, o baterie nouă, o nouă carcasă exterioară etc, iar compania spune că nu veți putea distinge între un dispozitiv recondiționat și unul nou.

Aceste iPhone XR-uri recondiționate vor beneficia de garanția standard de un an de la Apple, care va începe atunci când dispozitivul este livrat și care poate fi extins cu AppleCare + pentru 149 dolari sau 7,99 dolari pe lună. ‌AppleCare‌ + actualizat cu acoperire pentru furt și pierderi este disponibil pentru o taxă forfetară de 249 dolari sau pentru 12,99 dolari pe lună.

Citește și: LG Q61 a fost anunțat cu un display FHD de 6.5 inch

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x