Pixel 6 și Pixel 6 Pro vor avea prețuri atractive în SUA

Înainte ca Google să tachineze seria Pixel 6, compania a avertizat că modelul Pro va fi „scump”, vizând în primul rând entuziaștii. Acum, prețurile Pixel 6 și Pixel 6 Pro din SUA tocmai s-au scurs, sugerând că ar putea fi printre cele mai accesibile flagship-uri lansate anul acesta.

Potrivit prețurilor listate de Target, Google Pixel 6 vine la 599 dolari. Între timp, fratele său Pro Pro afișeză un preț de 898 de dolari.

Preturi Google Pixel 6 Pro

Acest lucru a fost confirmat de M. Brandon Lee, care subliniază cât de nebunești sunt aceste prețuri. Cu tot hardware-ul pe care îl va împacheta Pixel 6, era complet rezonabil să ne așteptăm să aibă prețuri precum iPhone 13 sau chiar Galaxy S21. Este cu siguranță o surpriză plăcută care ar face Pixel 6 să fie tentant și mai ales pentru cei care nu au cumpărat niciodată un telefon Google Pixel până acum.

Nu este clar dacă cifrele Target sunt doar substituenți, dar, comparativ cu prețurile zvonite din Europa și Marea Britanie, sunt cu siguranță mai atractive. În Europa, Pixel 6 a fost văzut la 649 EUR (aproximativ 758 USD), în timp ce vârful de gamă ar putea începe de la 899 EUR (aproximativ 1.050 USD). Roland Quandt sugerează că Pixel 6 Pro de 128 GB ar putea ateriza la 849 GBP (aproximativ 1.166 USD) în Marea Britanie, în timp ce modelul de 256 GB ar putea ajunge la 949 GBP (aproximativ 1.303 USD). În timp ce detaliile privind prețurile provin de la Amazon, taxele nu sunt oficiale.

Totuși, trebuie să așteptăm confirmarea prețurilor. Google va lansa următoarea sa serie de smartphone-uri emblematice pe 19 octombrie.

CITEȘTE ȘI: Noul design uimitor al Google Pixel 6 și 6 Pro

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x