Oppo Reno7 Lite 5G a fost lansat oficial

OPPO a anunțat smartphone-ul OPPO Reno7 Lite 5G pentru Europa Centrală și de Est. Este o versiune rebranduită a OPPO Reno7 Z 5G, care este disponibilă în unele țări asiatice. Noul telefon a fost lansat oficial și în România prin site-ul companiei și mai mulți retaileri.

Designul și specificațiile sunt exact aceleași, doar denumirea este diferită, și anume utilizarea denumirilor Lite și Z, care se referă la versiunea cu specificații reduse a lui Oppo Reno 7 5G.

Oppo Reno7 Lite 5G Specificații și caracteristici

Ecranul OLED de 6,43 inchi de pe Reno7 Lite 5G are o gaură în colțul din stânga sus. Acceptă o rezoluție Full HD+ și o rată de refresh de 120 Hz. În față este amplasată o cameră selfie de 16 MP.

Panoul din spate al dispozitivului are o unitate de cameră triplă cu bliț LED. Camera principală de 64 MP și camera ultrawide de 8 MP sunt echipate cu LED-uri inelare care se aprind atunci când există o notificare sau în timpul încărcării. Configurația camerei include, de asemenea, un obiectiv de asistare a adâncimii de 2 MP.

În sectorul hardware, OPPO Reno7 Lite 5G este alimentat de chipset-ul Snapdragon 695 care acceptă rețele 5G. Procesorul este autat de 8 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Noul telefon primește energie de la o baterie de 4.500 mAh care suportă încărcare rapidă de 33 W. Dispozitivul rulează ColorOS 12 bazat pe Android 12, măsoară 7,5 mm în grosime și cântărește aproximativ 173 de grame.

Preț și disponibilitate

După cum am menționat mai sus, OPPO Reno7 Lite 5G se îndreaptă către Europa Centrală și de Est și implicit România. Terminalul are un preț de 1799,90 lei la Altex și este disponibil în culorile Cosmic Black și Rainbow Spectrum. Acesta din urmă produce un efect de strălucire curcubeu prin tranziția între diferite culori.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x