OPPO lansează căștile Enco Free2i și M32 și smartwatch-ul Watch Free NFC

Pe lângă modelele de smartphone Reno 7, Reno 7 Pro și Reno 7 SE, Oppo a prezentat joi și alte produse noi în China. Acestea includ noul Smartwatch Oppo Watch Free NFC și cele două căști noi numite Enco Free2i și Enco M32. În prezent, toate produsele sunt anunțate doar pentru piața internă din China, dar ar putea fi lansate și la nivel internațional la o dată ulterioară.

Oppo Enco Free2i

Enco Free2i prezentat joi de Oppo este practic același cu Enco Free 2 care a fost lansat în luna mai a acestui an. Noul model se deosebește doar prin faptul că nu prezintă reglaje de sunet furnizate de Dynaudio, o companie daneză de diverse dispozitive audio. Drept urmare, are un preț mai accesibil, dar cu aceleași aspecte de design și caracteristici.

Are un aspect similar cu AirPods Pro de la Apple, cu o tijă verticală în partea de jos a căștii, precum și o secțiune superioară care arată înclinație către o ergonomie mai bună și se potrivește chiar și în timpul exercițiilor intense și a altor mișcări. Pe laterale sunt comenzile pentru controlul muzicii, dar pot fi configurate și funcții care nu vizează neapărat audio, precum activarea declanșatorului camerei, de exemplu.

Enco Free 2i oferă chiar și anulare activă a zgomotului care poate atenua sunetele nedorite de până la 42 dB și acționează în funcție de diferențele de anatomie a urechii fiecărui utilizator – există și modul de transparență, pentru atunci când trebuie să auzi ce se întâmplă în spate, cum ar fi pe străzi aglomerate sau alte medii urbane.

Potrivit companiei, căștile au o autonomie a bateriei de până la 30 de ore de redare neîntreruptă a conținutului, dar probabil că acel timp include deja taxele suplimentare permise de husa de transport. Conexiunea se face prin Bluetooth 5.2 cu până la două dispozitive în același timp.

Prețul noului smartwatch Enco Free 2i este de 62 USD.

Oppo Enco M32

Celălalt produs audio prezentat de Oppo este Enco M32. Aceste căști adoptă un design de bandă pentru gât fără fir și sunt, de asemenea, echipate cu drivere audio dinamice de 10 mm. M32 are o autonomie impresionantă a bateriei de 28 de ore, compania susținând că căștile pot funcționa până la 20 de ore cu doar 10 minute de încărcare. 

Enco M32 are și certificare IP55 împotriva apei și prafului, iar produsul funcționează cu tehnologia Bluetooth 5.0 care permite și conectarea cu până la două dispozitive, precum smartphone-uri, tablete și notebook-uri. Prețul ceasului este de 31 dolari americani.

Oppo Watch Free NFC

Pe lângă căștile wireless, Oppo a introdus un nou smartwatch Watch Free NFC. Totuși, în acest caz, nu vorbim despre un dispozitiv complet nou, ci despre o modificare a ceasului Watch Free existent, completat de un modul NFC. Odată cu implementarea NFC în ceasul Watch Free, va fi posibilă efectuarea plăților și a altor autentificări utile doar prin apropiere – în principiu, această funcție va fi disponibilă doar pentru China, țara de lansare a ceasului.

Caracteristicile pe care Oppo Watch Free NFC le oferă sunt similare cu alte produse care sunt disponibile pentru aceeași gamă de preț. Prin urmare, vine cu monitorizarea nivelului de oxigen din sânge, contor de ritm cardiac, înregistrări ale calității somnului, printre alte funcții care vizează sănătatea și bunăstarea.

Potrivit Oppo, ceasul poate furniza în continuare date legate de practicarea a peste o sută de sporturi. Watch Free NFC are un asistent virtual încorporat și o durată de viață a bateriei de până la 14 zile, potrivit materialelor publicitare lansate de companie. Smartwatch-ul are un preț de 95 dolari.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x