Oppo A54 a fost lansat cu o baterie de 5.000 mAh, chipset Helio P35

Smartphone-ul Oppo A54 a fost anunțat astăzi în Indonezia. Este un dispozitiv entry-level cu o baterie mare, un chipset Mediatek și un design elegant. Există trei camere pe spate, deși Oppo a proiectat insula să pară că ar găzdui patru shootere.

Telefonul vine sub capotă cu un chipset Helio P35, construit pe procesul de 12nm. Este asociat cu 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, existând un slot microSD pentru extinderea memoriei cu până la 256GB.

Oppo A54 este echipat cu un ecran LCD de 6,51 inci cu rezoluție HD Plus și o rată de refresh standard de 60Hz. Nu există crestături în partea de sus – o singură gaură de perforare pentru camera de 16MP.

Oppo a echipat A54 cu un modul pătrat cu trei camere pe spate. Există o cameră principală de 13 MP, o cameră macro de 2 MP și o cameră bokeh de 2 MP.

Telefonul este alimentat de o baterie cu o capacitate de 5.000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 18W prin portul USB-C din partea de jos. Receptorul are disponibilă și o mufă audio de 3,5 mm.

Oppo A54 funcționează pe vechiul ColorOS 7.2, bazat pe Android 10. Telefonul are, de asemenea, rezistență la apă IPX4, ceea ce înseamnă că telefonul este ferit de apa stropită, cum ar fi ploaia sau transpirația.

Dispozitivul este disponibil în două variante de culoare: Starry Blue și Crystal Black. Poate fi achiziționat în Indonezia la 1 aprilie 2021 la un preț de 2,7 milioane IDR (aproximativ 186 dolari SUA).

CITEȘTE ȘI: Oppo Find X3 Pro: lansare, specificații, preț

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x