OnePlus 9 5G: imagini și specificații cheie scurse

Ne-am obișnuit ca flagship-urile OnePlus să fie pe radarul scurgerilor înainte de lansare. Recent, compania a oficializat următorul flagship pentru 2021 la evenimentul Qualcomm. Deși nu a dezvăluit numele, mergând după cifre, probabil că va fi seria OnePlus 9 împreună cu un nou 9E. Ieri, Phonearena ne-a adus prima imagine practică reală a variantei de bază.

Citând surse anonime, articolul prezintă diferite imagini despre ceea ce se pare că este o unitate de pre-producție. Afirmat a fi OnePlus 9 5G, raportul a fost susținut și de tiperi precum Max Jambor. În primul rând, numărul modelului dispozitivului este „LE2117”, ceea ce este în contradicție cu scurgerile anterioare care spuneau că ar putea fi al OnePlus 9 Pro. Apoi, imaginile arată un dispozitiv care are panoul din spate de culoare argintie.

Din față, OnePlus 9 5G pare să semene mult cu predecesorul său OnePlus 8T. Aceasta include panoul FullHD + de 6,55 inci, plat, 120Hz, HDR, 20: 9, 2400 x 1080-pixeli. Probabil doar o ușoară modificare, dacă nu chiar identică cu cea de pe OnePlus 8T. Cadrele din jur arată destul de subțiri, dar nu o îmbunătățire semnificativă față de predecesorul său.

În plus, modulul camerei de pe dispozitiv este similar cu versiunile CAD anterioare, având camere triple cu doi senzori mari și unul mai mic. În mod ciudat, camera frontală este afișată ca 4 MP și camera din spate este afișată ca 12 MP, dar acestea vor fi mai probabil 16 MP și respectiv 48 MP, cu modelul final de producție al OnePlus 9.

Există un bliț cu LED lângă banda de camere similară cu seria de dispozitive Reno OPPO. Aspectul dreptunghiular rotunjit are, de asemenea, inscripționat un „ULTRASHOT”, iar sigla panoului posterior nu este de la OnePlus.

Conform specificațiilor cheie dezvăluite, acest smartphone OnePlus 9 5G are 8 GB RAM și 128 GB stocare. Însă, este foarte probabil să existe configurații suplimentare oferite cumpărătorilor. Android 11 este la bord, iar chipsetul „lahaina” (codul pentru noul Snapdragon 888) se ocupă de procese. Vedem și o serie de imagini care dezvăluie microfoanele (sus, jos), sertarul cartelei SIM, portul Type-C și difuzorul (în partea de jos), împreună cu sigla de boot.

Citește și despre: Huawei Mate 40 Pro: specificații, preț și disponibilitate în România

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x