OnePlus 8 Pro ar putea veni cu suport de încărcare wireless

OnePlus face câteva flagship-uri incredibile și, cu siguranță, nu se poate nega acest lucru. Însă, în ciuda eforturilor de a oferi întotdeauna cele mai bune specificații, a omis constant o caracteristică foarte îndrăgită. Din fericire, odată cu sosirea OnePlus 8 Pro, toate acestea s-ar putea schimba.

Este vorba de încărcarea wireless, care a devenit un element fundamental al experienței moderne a smartphone-ului. OnePlus a susținut de multă vreme că nu este necesară această funcție din cauza vitezei avansate oferite de soluția cu fir.

Zvonurile susțin că firma chineză poate introduce funcția menționată în viitoarea serie OnePlus 8. Un leakster a distribuit o imagine criptică pe Twitter care sugerează că funcția menționată poate ajunge într-adevăr pe OnePlus 8 Pro.

Tweetul arată un telefon plasat pe un suport de încărcare wireless și poartă textul „charge like a pro”. Imaginea este destinată doar reprezentării și nu OnePlus 8 Pro, pusă pe un pat de încărcare wireless. Firma chineză lucrează la funcția de încărcare wireless de câțiva ani și se pare că tehnologia ar putea fi în sfârșit gata să ajungă pe acest smartphone.

Specificații OnePlus 8 Pro (zvonuri)

Se presupune că telefonul este echipat cu un afișaj fluid de 6,65 inci. Redările CAD au dezvăluit că va prezenta un ecran AMOLED curbat, cu un orificiu în colțul din stânga sus. Se presupune că telefonul acceptă o rată de actualizare de 120Hz împreună cu rezoluție quad HD +. O fotografie hands-on scăpată recent a OnePlus 8 Pro a dezvăluit că va avea o opțiune de a comuta între 60Hz, 90Hz și 120Hz, fără a schimba rezoluția.

OnePlus 8 Pro specificații

Platforma mobilă Snapdragon 865 este de așteptat să alimenteze telefoanele OnePlus 8 Pro și OnePlus 8. Ar putea ajunge în variante precum 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare și 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Smartphone-ul este de așteptat să găzduiască o configurație a camerei quad pe spate.

Telefonul poate avea o cameră frontală de 32MP. Configurația camerei sale posterioare poate include un obiectiv principal Sony IMX686 de 64MP, un obiectiv ultrawide de 20MP, un teleobiectiv de 12MP și un senzor ToF. Ar putea adăposti o baterie de 4.500mAh, care poate ajunge cu o versiune îmbunătățită a tehnologiei Warp Charge.

Se preconizează că OnePlus 8 Pro va deveni oficial în aprilie, alături de OnePlus 8, legat de Verizon și OnePlus 8 Lite, mai ieftin. Dacă este corect, înseamnă că OnePlus își îmbunătățește programul de lansare cu aproximativ două luni, ceea ce s-ar putea dovedi benefic pentru brand.

Citește și despre: Japonia vrea tehnologia 6G până în 2030, va fi de 10 ori mai rapidă decât 5G

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x