Noile imagini ale Oppo Watch arată că smartwatch-ul suportă funcția de apel vocal

Oppo a dezvăluit un nou poster al primului smartwatch al companiei care se va numi Oppo Watch. Acest afiș dezvăluie că ceasul va fi disponibil în două opțiuni de culoare și va suporta funcția de apel vocal.

Oppo Watch a fost anunțat la sfârșitul lunii ianuarie cu o singură randare, care arăta un design extrem de similar cu Apple Watch. Se presupunea că smartwatch-ul va fi prezentat la MWC 2020, dar, din păcate, acel eveniment și altele au fost anulate din cauza temerilor coronavirusului.

Acum, Oppo intenționează să lanseze Oppo Watch alături de smartphone-ul Oppo Find X2 pe 6 martie. Un poster care a fost lansat de companie confirmă unele dintre caracteristicile cheie ale dispozitivului.

Oppo Watch imagini teaser

Smartwatch-ul poate fi văzut în două variante de culori în noul poster teaser. Varianta aurie are o curea de silicon de culoare crem, în timp ce modelul albastru are o curea neagră de silicon. Are un afișaj în formă de pătrat cu margini curbate, iar în partea dreaptă a acestuia are două butoane hardware plate.

Imaginea confirmă, de asemenea, funcția de apel vocal, ceea ce ar putea însemna asistența e-SIM. Nu există detalii disponibile cu privire la specificațiile Oppo Watch. Sperăm că unele scurgeri vor apărea înainte de lansare pentru a dezvălui unele dintre celelalte funcționalități ale acestuia. De asemenea, nu este încă confirmat dacă dispozitivul rulează pe Android Wear OS.

Citește și despre: Ce înseamnă o rată de actualizare de 90Hz sau 120Hz pentru ecranul smartphone-ului?

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x