Smartwatch OPPO 2020 are o imagine oficială

În această dimineață, Shen Yiren, vicepreședinte OPPO, a expus o imagine cu primul smartwatch OPPO 2020 și a declarat că acest ceas inteligent folosește un ecran flexibil și un design curbat.

Smartwatch-ul OPPO seamănă cu Apple Watch într-o oarecare măsură. Dar, spre deosebire de ceasul inteligent al Apple, care are o coroană împreună cu un singur buton, designul OPPO primește două butoane cu o gaură care le separă pe cele două. Această gaură s-ar putea crede că poate fi un microfon, ceea ce înseamnă că poți vorbi pe smartwatch-ul Oppo fără a avea nevoie de smartphone.

Deși detaliile sunt puține în acest moment, s-a spus că dispozitivul va rula inevitabil pe platforma Android Wear. Zvonuri mai recente afirmă că smartwatch-ul va avea un monitor de ritm cardiac cu ECG / EKG pentru a detecta anomalii ale ritmului cardiac al utilizatorului.

Marea întrebare rămâne dacă va avea un slot SIM (sau poate eSIM) sau va rămâne la Bluetooth pentru a menține prețul puțin mai mic. Tot ce știm până acum este smartwatch-ul ar trebui introdus în primul trimestru, iar Oppo a promis că va fi la MWC 2020 la Barcelona și ​​există șanse mari să vedem că este purtat în timpul conferinței.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x