Noile boxe soundbar LG SC9 și SE6 cu suport Dolby Atmos, dezvăluite

LG Electronics tocmai și-a dezvăluit într-un comunicat de presă următoarea generație de boxe soundbar LG care va fi lansată în 2023. Cele două modele noi includ boxele soundbar LG SC9 și SE6, așa că iată toate detaliile cheie.

Marca sud-coreeană și-a anunțat cea mai recentă gamă de boxe soundbar chiar înainte de evenimentul CES 2023, care va fi găzduit la Las Vegas în ianuarie. Noile soundbar-uri de la companie își propun să se integreze perfect cu televiziunea parteneră. Deci, atunci când noile boxe soundbar LG sunt asociate cu modelele de televizoare ale companiei, acestea vor oferi noi funcții precum Orchestra WOW. Acest lucru folosește practic toate canalele audio ale produsului pentru a crea o scenă sonoră extinsă care are o gamă mai mare.

Boxe soundbar

Boxele soundbar și televizorul companiei din 2023 vor oferi, de asemenea, sinergie pentru o soluție de sunet multisurround cu Dolby Atmos și IMAX alimentat de DTS:X, conform notelor oficiale. Din Home Dashboard de pe televizoarele LG, clienții pot accesa și gestiona rapid setările barei de sunet și chiar pot partaja și moduri de sunet. WOWCAST va permite chiar și conectivitatea wireless, ceea ce face ca întregul cablu de experiență să fie liber pentru o mai bună comoditate. Acestea dispun, de asemenea, de tehnologia Triple Sound a mărcii, care constă într-un sistem de difuzoare triple.

Boxe soundbar LG SC9 si SE6

Noile boxe soundbar LG au un set general de caracteristici sporit, dar oferă totuși o experiență ușor de utilizat. De asemenea, acceptă VRR pentru a reduce ruperea ecranului și ALLM pentru a reduce latența, permițând în același timp trecerea 4K/120Hz. În prezent, prețul acestor boxe soundbar LG SC9 și SE6 este încă neclar, deși ele vor fi prezentate la CES 2023 din Las Vegas.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x