Mouse wireless Lenovo YOGA M5 anunțat oficial

Pe 25 decembrie, Lenovo a anunțat oficial prețul și data lansării mouse-ului wireless cu mod dublu YOGA M5. Acest produs are un aspect oval unic, disponibil în culorile alb și negru, la un preț de 14 euro și va fi la precomandă pe 30 decembrie în China.

Noul mouse wireless Lenovo YOGA M5 folosește un capac superior cu anod metalic sablat pentru a asigura senzația mâinii și pentru a îmbunătăți frecarea. Există o interfață USB Type-C în partea din față a produsului pentru încărcare. În ceea ce privește funcțiile, mouse-ul este de așteptat să accepte conexiuni wireless 2.4G și Bluetooth.

Desigur, mouse-ul va fi wireless, deși detalii complete despre el par să nu fie disponibile momentan. Sunt încă așteptate știri despre o lansare globală din partea companiei.

Mouse wireless Lenovo YOGA M5

În altă ordine de idei, Lenovo se îndreaptă pe gaming în ultima vreme și a lansat laptopurile de gaming Legion Y9000P, Y7000P, R9000P și R7000P, care acoperă atât platformele Intel, cât și AMD.

Compania a anunțat recent și tableta de gaming Lenovo Legion Y700 și telefonul de gaming Y90. Tableta Legion Y700 va fi echipată cu un ecran de 8,8 inci 2K 120Hz; telefonul mobil Legion Y90 este de așteptat să fie echipat cu procesor Snapdragon 8 Gen1.

Dacă nu ați ghicit deja, a fost pusă în aplicare o nouă schemă de denumire care stabilește nume cu două cifre pentru telefoanele mobile, trei cifre pentru tablete și patru cifre pentru laptopuri.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x