Tableta de gaming Lenovo LEGION Y700 anunțată oficial

Săptămâna trecută, oficialii Lenovo au tachinat o tabletă cu marca Legion care dezvăluie parțial aspectul, designul și Dolby Vision Audio. Acum, compania a dezvăluit oficial dispozitivul. Este vorba de tableta de gaming Lenovo LEGION Y700 care are specificații high-end și este perfectă pentru rularea celor mai solicitante jocuri pe mobil, grafic vorbind.

Tableta LEGION Y700 are un design sobru, dar hardware demn de atenție. Primul lucru care iese în evidență este ecranul său de 8,8 inci cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și rată de refresh de 120 Hz și eșantionare tactilă de 240 Hz, precum și suport 100% pentru gama de culori DCI-P3.

În secțiunea de sunet, tableta de gaming Lenovo LEGION Y700 vine cu suport audio JBL cu Dolby Vision și Dolby Atmos, ceea ce indică faptul că dispozitivul are difuzoare de înaltă calitate pentru a oferi o experiență grozavă de joc sau, de asemenea, pentru a avea o experiență mult mai captivantă în conținut multimedia precum ca videoclipuri sau filme.

O imagine (prin ITHome) a tabletei arată, de asemenea, rame relativ subțiri în jurul a cel puțin două laturi ale afișajului și o singură cameră din spate cu un blitz LED.

Acest dispozitiv a fost deja dezvăluit oficial de către Lenovo, dar nu a făcut publice detaliile complete. S-a limitat doar la a publica câteva imagini prin contul său oficial Weibo, astfel încât să putem cunoaște designul acestei tablete și câteva informații despre tehnologia ecranului, dar nimic mai mult.

Lenovo nu a oferit încă detalii despre viitoarea tabletă, dar, ca dispozitiv axat pe jocuri, ne putem aștepta să găzduiască un SoC puternic, care poate fi cel mai recent și mai bun Snapdragon 8 Gen 1 al Qualcomm.

Nu există informații despre preț, data lansării sau dacă această tabletă va fi lansată în afara Chinei. Dar Lenovo are o experiență de a oferi dispozitive de jocuri cu Android la nivel internațional. Vom reveni cu informații despre orice evoluție notabilă.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x