LG Electronics anunță noile laptopuri LG Gram 360

LG Electronics vizează în mod agresiv piața notebook-urilor 2-în-1, lansând o nouă gamă de „LG Gram”, „LG Gram 360”. Noul laptop este un produs care moștenește identitatea ecranului ultra-ușor și mare al lui Gram. De asemenea, adaugă libertatea de a roti ecranul la 360 grade. Clienții pot trece la modul laptop sau tabletă în funcție de situație.

Noul laptop va fi lansat în două versiuni: 16 și 14 inci. Având în vedere că dimensiunile ecranului laptopurilor generale vândute în prezent pe piață sunt de 15,6 inci (39,6 cm) și 13,3 inci (33,7 cm), LG Electronics păstrează o dimensiune compactă, astfel încât clienții să se poată bucura în mod corespunzător de un ecran mai mare. Dimensiunea ecranului a fost mărită.

LG Gram 360 satisface atât productivitatea, cât și portabilitatea. De exemplu, clienții îl pot folosi în modul notebook atunci când utilizează o tastatură, cum ar fi lucrul cu documente sau editarea video, și în modul tabletă atunci când se bucură de conținut video sau utilizează un pix, maximizând productivitatea.

Laptop LG Gram 360

Specificații LG Gram 360

LG Gram 360 este echipat cu procesorul Intel din a 11-a generație Tiger Lake, iar viteza de procesare a datelor este cu aproximativ 20% mai rapidă decât predecesorul său. LG Electronics explică faptul că este echipat cu procesorul grafic încorporat Intel „Iris Xe” pentru a oferi un mediu confortabil la o viteză mare atunci când rulează jocuri, precum și lucrări video de înaltă definiție.

În ceea ce privește memoria, există o memorie RAM de 8 GB LPDDR4x tactată la 4.266 MHz și pentru stocare, există un SSD NVMe de 256 GB. LG a aplicat sloturi duale pentru consumatorii care doresc o capacitate mai mare decât spațiul de stocare standard. Cu un SSD suplimentar, puteți utiliza până la 2 TB.  

Compania oferă două difuzoare de 2W cu suport pentru HD Audio și DTS: X Ultra. Pentru conectivitate, vine cu Wi-Fi 6, Gigabit Ethernet, jack pentru căști, un port USB 3.1 și două porturi USB tip C .

Există, de asemenea, o cameră web HD pe ambele modele, precum și un cititor de amprente. Tastatura este iluminată din spate și atingerea are suport pentru gesturile Windows. Modelul de 14 inci este susținut de o baterie de 72Wh (watt-oră), în timp ce modelul de 16 inci este susținut de o baterie de 80Wh.

Laptopul 2-în-1 LG Gram 360 este, de asemenea, compatibil MIL-STD, ceea ce înseamnă că dispozitivul a trecut șapte teste pentru șoc, praf, temperatură ridicată, temperatură scăzută, vibrații, ceață de sare și presiune scăzută.

În ceea ce privește dimensiunile, versiunea de 14 inci al LG Gram 360 măsoară 314x220x16.75mm și cântărește 1,25 kg, în timp ce varianta de 16 inci măsoară 357x249x16.95mm și cântărește 1,48 kg.

Preț și disponibilitate

Modelul de 14 inci are un preț de 2,09 milioane KRW (aproximativ 1.879 dolari) pentru configurația de bază și este oferit în culorile Obsidian Black și Topaz Green. Pe de altă parte, modelul de 16 inci are un preț de 2,24 milioane KRW (aproximativ 2.014 dolari) și vine în culorile Obsidian Black și Quartz Silver. 

LG nu a împărtășit o dată exactă de vânzare pentru Gram 360 și nu este clar dacă și când laptopul va ajunge pe piața internațională.

CITEȘTE ȘI: Aurora 7 este un mega laptop cu șapte ecrane

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x