Aurora 7 este un mega laptop cu șapte ecrane

Compania britanică de hardware Expanscape a dezvoltat un prototip de laptop cu șapte ecrane numit Aurora 7. Acest mega laptop este special conceput pentru oamenii de știință de date, dezvoltatori sau oricine are nevoie de mai mult de două monitoare pentru a funcționa și doresc o experiență mai captivantă de pe un computer pe care nu trebuie să-l lase acasă.

Ecranele sunt proiectate pentru a se plia pe ele pentru a crea un profil plat care poate fi transportat într-o pungă – deși o geantă suficient de mare pentru a ascunde un laptop cu grosimea de 4,3 inci și o greutate de aproximativ 12 kg.

Laptop Aurora 7 împachetat

Specificații laptop Expanscape Aurora 7

Deoarece Aurora 7 folosește un șasiu destul de spațios, dezvoltatorul spune că poate utiliza diferite platforme, inclusiv Ryzen 9 3950X de la AMD sau Core i9-10900K de la Intel.

În total, ambalează patru ecrane de 17,3 inci, toate 4K și încă trei ecrane de 7 inci la 1920×1200. Aurora 7 rulează pe un procesor Intel Core i9-9900K și are 64 GB de memorie RAM DDR4-2666. De asemenea, are o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1060, două SSD-uri PCIe 3.0 x4 M.2, unul 2.5- SSD MLC inch și un hard disk de 2 TB 7200 RPM. Mega laptop-ul are toate tehnologiile moderne de conectivitate, inclusiv Bluetooth, GbE, Wi-Fi și USB.

Pentru a alimenta cele șapte ecrane și procesorul său puternic, Aurora 7 are două baterii interne. O baterie de 82Wh alimentează sistemul, în timp ce o baterie secundară de 148Wh alimentează toate ecranele sale. Expanscape spune că laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 140 de minute. Evident, cifra va scădea atunci când laptopul este supus la sarcini mai mari.

Cât costă laptopul Expanscape cu 7 ecrane

Considerat un prototip, Aurora 7 este încă în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, compania responsabilă de crearea sa afirmă că modelul este gata să fie vândut chiar și în starea „prematură” și, pentru a evita circumstanțe neprevăzute, necesită un contract pentru cei interesați de achiziționarea acestuia. 

Expanscape nu listează prețurile pe site-ul său. Compania afirmă însă că „Prețurile vor reflecta costurile și dezvoltarea implicate și faptul că suntem în primele etape ale dezvoltării prototipului nostru”.

Este sigur să presupunem că un laptop cu șapte ecrane și componentele interne ale Aurora 7 nu vor fi ieftine. Probabil că nu vă interesează dacă comandați un dispozitiv ca acesta.

Data oficială de stabilire a prețurilor sau data lansării Aurora 7 nu a fost încă dezvăluită.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x