Lenovo Go, noul sub-brand de accesorii pentru PC

Lenovo a dezvăluit astăzi un nou sub-brand numit Lenovo Go. Acesta se va concentra pe proiectarea și fabricarea accesoriilor pentru computer. Va include accesorii construite pentru productivitate mobilă și medii de lucru hibride. Primele două dispozitive din sub-marca Lenovo Go sunt Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank și Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse.

Mouse-ul multi-dispozitiv wireless Lenovo Go vă permite să vă conectați perfect la mai multe dispozitive, ceea ce este o caracteristică din ce în ce mai populară, deoarece oamenii folosesc mai multe PC-uri și tablete pentru lucru. De asemenea, are un buton utilitar care poate fi programat pentru comenzi rapide. Puteți încărca mouse-ul multi-dispozitiv wireless Lenovo Go prin USB-C sau prin soluții de încărcare Qi compatibile.

Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank este o bancă de energie de 20.000 mAh cu o putere de 65 de wați. Aceasta ar trebui să fie suficientă pentru a încărca cele mai bune laptopuri Windows .

Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank va fi disponibil în iunie cu un preț de pornire de 90 dolari. Mouse-ul multi-dispozitiv fără fir Lenovo Go începe de la 60 USD și va fi disponibil și în iunie.

Lenovo nu a menționat alte dispozitive specifice de la noua sa sub-marcă, dar a menționat în comunicatul său de presă că mai sunt mouse-uri și tastaturi pe drum. De asemenea, compania a discutat despre modul în care dispozitivele audio Lenovo Go vor fi construite pentru a minimiza zgomotul ambiental și pentru a îmbunătăți calitatea sunetului.

CITEȘTE ȘI: Tableta Lenovo Yoga Pad Pro va fi lansată pe 24 mai

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x