iPhone 14 Pro cu port USB-C ar putea deveni realitate

Zvonurile și scurgerile din seria iPhone 14 au început să curgă, iar cea mai recentă s-ar putea dovedi o veste bună pentru mulți. Se sugerează că viitoarele modele iPhone 14 ar putea include în sfârșit un port USB Type-C și să renunțe la portul Lightning utilizat în prezent.

iPhone 14 Pro și Pro Max ar putea veni cu USB-C

Un raport al iDrop News sugerează că iPhone-urile de anul viitor ar putea include portul USB Type-C. Dar, acest lucru ar putea fi pentru iPhone 14 Pro și 14 Pro Max de top. Dacă se întâmplă acest lucru, sunt șanse ca Apple să înceapă cu modelele de iPhone de ultimă generație și să facă treptat USB Type-C un standard pentru toți.

Cu aceasta, toate dispozitivele iOS și iPadOS ar putea primi în cele din urmă USB Type-C. Pentru cei care nu știu, iPad Pro, iPad Air 4 și cel mai recent iPad Mini 6 vin cu un port de tip C.

La ce ajută trecerea la USB-C

Trecerea la USB Type-C este mult așteptată și poate ajuta la creșterea vitezei de transfer al fișierelor, mai ales în cazul videoclipurilor ProRes. Acest format video tocmai a fost introdus cu cea mai recentă serie iPhone 13 și ocupă mult spațiu. Prin urmare, transferul lor pe un computer are mai mult sens, iar USB Type-C va ajuta la scurtarea procesului.

iDrop News notează că, în timp ce portul actual Lightning (USB 2.0) durează peste 3 ore pentru a transfera un fișier ProRES de 720 GB, USB Type-C (USB 4.0) este de așteptat să dureze puțin peste 2 minute. Aceasta este cu siguranță o economie de timp pentru profesioniști și această includere se va dovedi a fi crucială.

În plus, includerea USB Type-C pe iPhone poate ajuta Apple să economisească costuri și să promoveze soluții ecologice, evitând în același timp orice conflicte juridice cu Administrația Biden-Harris și Uniunea Europeană care doresc să facă porturile USB Type-C un standard pentru toate smartphone-urile.

Alte zvonuri

În ceea ce privește celelalte zvonuri, în 2022 se așteaptă să vadă patru iPhone-uri: un iPhone 14 de 6,1 inch, un iPhone 14 Pro de 6,1 inch, un iPhone 14 Max de 6,7 inch și un iPhone 14 Pro Max. Apple este foarte așteptat să își ia rămas bun de la porecla Mini. Este probabil să vedem îmbunătățiri ale camerelor, un design diferit și nou, un ecran cu perforare în loc de crestătură și multe altele.

Cu toate acestea, merită remarcat că acestea sunt doar zvonuri și nu știm ce plănuiește Apple pentru iPhone-urile din 2022. Prin urmare, luați aceste scurgeri cu un praf de sare și rămâneți pe acest spațiu pentru mai multe detalii.

CITEȘTE ȘI: Dispozitivele Apple de anul viitor nu vor primi cipuri de 3 nm, inclusiv iPhone 14

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x