Instagram va permite în curând crearea de postări pe desktop

De la înființarea sa în 2010, Instagram a fost întotdeauna un serviciu pe dispozitivele mobile. Majoritatea funcțiilor Instagram au fost exclusive pentru aplicația sa mobilă, inclusiv una dintre funcționalitățile sale principale – capacitatea de a crea și edita postări. 

Ei bine, în ultimul an a existat o tendință de extindere a site-ului Instagram pentru desktop. Potrivit lui Alessandro Paluzzi, un dezvoltator și zvonac de pe Twitter, Instagram este pe cale să vă permită să creați și să editați postări de pe site-ul desktop.

De asemenea, a postat câteva machete despre modul în care funcționează funcția. Se presupune că site-ul desktop vă va permite să trageți și să fixați fotografii și videoclipuri, să decupați, să aplicați filtre, să etichetați persoane și locații, iar interfața de utilizare generală arată destul de similară cu cea a aplicației.

În acest moment, nu se știe când va fi disponibilă funcția, dar nu există nicio îndoială că versiunea desktop pentru Instagram lipsește grav. Paluzzi a avertizat, de asemenea, că funcția este testată intern doar pentru moment, fără niciun cuvânt despre o lansare oficială. În plus, imaginile nu dezvăluie dacă utilizatorii vor putea încărca povești, role sau conținut IGTV utilizând site-ul desktop.

ALTE ȘTIRI INTERESANTE:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x