Iată cel mai mare hard disk extern din lume – și este foarte sigur

Apricorn, cel mai mare producător de dispozitive de stocare a datelor USB criptate hardware AES XTS pe 256 de biți, fără software, a anunțat lansarea unei versiuni de 18 TB a unităților de birou Aegis Padlock DT FIPS. Continuându-și istoria de inovație și leadership în industrie, Apricorn este primul care aduce pe piață un hard disk extern criptat de 18 TB, oferind performanțe ridicate și capacitate de masă.

Unitățile de desktop Padlock DT FIPS vin cu AegisWare – firmware-ul propriu și setul de caracteristici recunoscute pentru unitățile și tastele securizate Aegis Aegis de la Apricorn.

Complet bazat pe hardware și criptat AES XTS pe 256 de biți, seria Padlock DT susține autentificarea PIN a tastaturii de la bord și viteze de transfer de date ultra-rapide USB 3.2 Gen 1 (3.0). Toate datele sunt criptate din mers, pe măsură ce sunt scrise pe unitate, iar codurile PIN și datele dispozitivelor rămân criptate atunci când unitățile sunt în repaus.

Unitatea este complet compatibilă cu multiplataforma și este agnostică prin natură, făcându-l și un hard disk extern excelent și pentru MAC.

Dar cea mai importantă calitate, probabil, este că nu poate fi manipulată cu ușurință, deoarece componentele interne sunt protejate cu un strat de epoxidic întărit, iar firmware-ul proprietar – Aegisware – este blocat pentru a preveni eventualele atacuri malware.

„Padlock DT FIPS sunt unități sigure și extrem de ușor de utilizat, care au sens pentru organizațiile care doresc să fie absolut sigure că datele lor sensibile sunt offline și arhivate. Mai ales acum, deoarece vedem o creștere a tentativelor de furt de date online din surse sponsorizate de stat , luarea datelor offline este cel mai bun mod de a le păstra.

Padlock DT FIPS oferă cel mai înalt nivel de încredere că volumele mari de date securizate rămân în siguranță “, a declarat Kurt Markley, director de vânzări la Apricorn, potrivit cdrlabs.com. „Adăugarea unei unități de 18 TB eficiente și economice la setul nostru de produse este doar una dintre zecile de inovații pe care le-am făcut de-a lungul istoriei noastre de 37 de ani de creare a hardware-ului de vârf al industriei.”

Cât costă? Un preț extraordinar de 1.199 USD cu livrare gratuită în SUA, inclusiv o garanție de trei ani, care este de aproximativ două ori mai mare decât cea pe care vă puteți aștepta să o plătiți pentru un hard disk extern de 18 TB.

Citește și: TCL afișează ecrane cu o rată de refresh impresionantă de 240 Hz

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x