Hyundai Ioniq 5: primele imagini cu interiorul și data lansării

Hyundai Ioniq 5 este un nou SUV electric care este pe punctul de a fi dezvăluit. Data lansării pe piață se așteaptă să fie înainte de 2022. Va avea o autonomie mai mare decât actualul Hyundai Kona Electric și va avea un design mult mai atrăgător decât acesta.

Noua mașină electrică Ioniq 5, descrisă de marcă ca o „declarație de design”, va fi dezvăluită pe deplin pe 23 februarie 2021. Este primul model de producție care se află pe noua platformă electrică modulară (E-GMP) a lui Hyundai și Kia.

Hyundai Ioniq 5 interior

Cea mai recentă imagine de previzualizare oferă o vedere restricționată a interiorului Ioniq 5. Fotografia arată modul în care podeaua plană a E-GMP va permite un „design interior revoluționar”. Principala inovație este consola centrală complet glisantă pentru a elibera mai mult loc, permițând intrarea și ieșirea din fiecare parte. 

„Datorită ampatamentului lung, interiorul a fost proiectat ca un loc special pentru relaxare, casa ta atunci când nu ești acasă.” Noua mașină are scaunele din față care se reglează electric. Scaunele din spate oferă pasagerilor „un spațiu generos, pentru o călătorie cât mai confortabilă”. 

Se spune, de asemenea, că Ioniq 5 folosește materiale durabile și ecologice în tot interiorul, inclusiv fibre fabricate din sticle din plastic reciclate și materiale textile cu atingere moale din trestie de zahăr și lână.

Până în prezent, a fost prezentată doar o singură imagine oficială a interiorului Hyundai Ioniq 5. Oferă însă o idee bună despre ce să ne așteptăm de la mașina finală. Arată puternic inspirat de conceptul 45, deși mai puțin radical.

CITEȘTE ȘI: VinFast dezvăluie SUV-urile electrice VF32 și VF33

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x