Huawei Watch Fit Elegant lansat cu cadru din oțel, culori noi

Huawei a anunțat Watch Fit purtabil în vara anului trecut. Acum compania a actualizat gama cu două culori noi și un nou nume – Huawei Watch Fit Elegant.

Watch Fit Elegant aduce o nouă carcasă din oțel inoxidabil, care vine în opțiuni argintiu și auriu, cu opțiuni de curea albă și neagră cu fluoroelastomer.

Materialul curelei este diferit de siliconul obișnuit care vine pe Huawei Watch Fit de bază. Este mai rezistent la căldură, umiditate, ulei și întindere. Sunt puțin mai scumpe, dar în cele din urmă veți obține o opțiune mai durabilă, care este, de asemenea, mai puțin predispusă să inducă reacții alergice.

Ca și specificații, Huawei Watch Fit Elegant vine cu un ecran înalt de 1,64 inci, 456 x 280 AMOLED. Acest model are un singur buton lateral. Interfața cu utilizatorul este propriul sistem de operare Lite Huawei care rulează pe un chipset Kirin A1. Are o durată de viață a bateriei de 10 zile, 96 de moduri de antrenament, 12 cursuri de antrenament personal ghidat și 13 moduri de antrenament de alergare urmărite de GPS.

Watch Fit Elegant are un senzor GPS încorporat, un senzor de ritm cardiac de 24 de ore și un tracker SpO2 pe tot parcursul zilei. Funcțiile mai includ un tracker de menstruație și Huawei TruSleep 2.0 pentru a urmări și analiza programele de somn.

Huawei lansează Watch Fit Elegant în Marea Britanie pe 26 martie pentru 110 lire sterline. Poate fi achiziționat de la magazinul Huawei și de la comercianții cu amănuntul selectați. Nu se cunosc detalii când această versiune va fi disponibilă și în România.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x