Huawei P50 va fi primul telefon lansat cu HarmonyOS

Un cont Weibo acum șters a scăpat că Huawei P50 a finalizat perioada de testare a funcționării HarmonyOS 2.0 Beta 2 și trece la Beta 3. Potrivit GizChina, P50 va fi primul telefon care vine cu HarmonyOS preinstalat.

Nu va fi primul telefon care rulează sistemul de operare intern al Huawei, desigur, mai multe nave emblematice mai vechi pot opta și în versiunile beta. Partea interesantă este că seria P50 va sări peste Android în întregime.

HarmonyOS vine ca contramăsură după interzicerea Huawei de către SUA. Acest sistem de operare rulează în prezent pe dispozitive precum televizoare inteligente, ceasuri etc. Cu toate acestea, nu este complet pregătit pentru smartphone-uri.

Potrivit Huawei, HarmonyOS este un sistem de operare distribuit cu scenarii complete pentru era Internetului obiectelor (IoT). Compania speră, de asemenea, să colaboreze cu parteneri și dezvoltatori pentru a crea o experiență super terminală pentru era IoT.

În ceea ce privește dispozitivele existente, se așteaptă ca migrarea în masă către HarmonyOS să înceapă în aprilie, cu telefoane Huawei de ultimă generație. Directorii Huawei se așteaptă ca Harmony să alimenteze 300-400 de milioane de dispozitive până la sfârșitul anului 

În afară de funcționarea HarmonyOS, seria P50 aduce trei modele diferite care au chipset-uri diferite. Anterior, zvonurile sugerau că Huawei P50 va veni cu un chipset Kirin 9000E, în timp ce P50 Pro și P50 Pro Plus vor ajunge cu Kirin 9000. Dispozitivele ar putea avea, de asemenea, ecrane cu rată de reîmprospătare ridicată, senzor ultra-ușor și noi caracteristici de joc.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x