Huawei P40 își dezvăluie designul într-o nouă randare

Randările CAD ale viitoarelor Huawei P40 și Huawei P40 Pro au apărut pentru prima oară pe 91mobiles în decembrie 2019. Randările dezvăluite de reputatul Steve H.McFly (Onleaks) au scos la iveală câteva elemente cheie ale designului P40. 

Astăzi, tipsterul a făcut din nou echipă cu aceeași publicație pentru a aduce imagini mai clare ale Huawei P40. Noile randări nu numai că oferă o privire bună asupra designului său, dar dezvăluie și elementele sale cheie.

Randarea (de mai jos) arată că Huawei P40 va avea un ecran plat cu un design cu puncție, cu spațiu pentru două camere selfie. Între timp, panoul posterior al P40, va împacheta un modul de cameră dreptunghiulară cu senzori tripli alimentați LEICA și un bliț LED.

Huwei P40 design randare
Sursa foto: 91mobiles

Specificațiile Huawei P40 sunt destul de rare în acest moment. Singura informație disponibilă este aceea că telefonul va fi alimentat de un chipset Kirin 990 cu conectivitate 5G. Se pare că tripla cameră din spate a receptorului va adăuga un senzor primar, asistat de lentile ultra-largi și un senzor 3D ToF. Completată cu un bliț LED în lateral, seamănă foarte mult cu configurarea camerei de pe Galaxy S10 Lite recent lansat.

În ceea ce privește software-ul, telefonul va veni din cutie cu Android 10 bazat pe EMUI 10, fără serviciile Google și actualizări datorită interdicției din SUA. Se preconizează că display-ul pentru P40 va măsura între 6,1 inch și 6,2 inch.

Din randare vedem că telefonul pare să-și fi pierdut mufa pentru căști de 3,5 mm – Huwei P30 avea unul pe fund. De asemenea, dispozitivul are un conector USB Type-C pe marginea de jos.

Conform declarației anterioare a lui Richard Yu, P40 și P40 Pro vor fi lansate în Franța în martie 2020, iar designul seriei P40 va fi „fără precedent”. În plus, Richard Yu a mai spus că seria Huawei P40 va fi vândută în Europa prin canale de vânzare convenționale, iar seria P40 va continua să folosească sistemul de operare EMUI bazat pe Android.

Citește și despre: Era Windows 7 a luat sfârșit!

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x