Horoscop 31 Decembrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop 31 Decembrie 2022 pentru toate zodiile. Ce prevestesc astrele pentru ziua de sâmbătă, de Revelion? Descoperă horoscopul gratuit și complet de mâine pentru cele doisprezece semne zodiacale.

Horoscop 31 Decembrie 2022 Berbec

Berbec, poate doriți să vă urmați ambițiile sau să vă atingeți obiectivele pe termen lung astăzi. O aliniere Venus-Pluto în partea de sus a hărții solare sugerează depășirea unui obstacol, bucurarea de o influență mai profesională sau simțirea puternică și împuternicită de misiunea actuală.

Cu tranzitele de astăzi, s-ar putea să simți că ai nevoie de ceva (sau de cineva) cu mare intensitate, dar sentimentele de dragoste-ura pot fi implicate. Să te confrunți cu anumite adevăruri care îți stimulează temerile, în special în carieră, relații sau afaceri financiare, poate fi încurajator.

Încearcă să sapi adânc și să recunoști ambițiile pe care nu le-ai recunoscut cu adevărat până acum. Poți fi extrem de concentrat, care poate ajuta, de asemenea, la atragerea resurselor potrivite. S-ar putea să vă vedeți obiectivele mai clar, dar este, de asemenea, un moment bun pentru a vă explora preocupările legate de poziția, performanța, viitorul și direcția vieții.

Horoscop 31 Decembrie 2022 Taur

Taur, poți fi deosebit de motivat și entuziasmat de o idee sau de un subiect astăzi, iar alții sunt deosebit de interesați de ceea ce ai de spus, predați sau împărtășiți. Ești un magnet acum! Este, de asemenea, o zi intensă pentru a învăța și a-ți dezvolta abilitățile sau cunoștințele, poate cu sau din cauza cuiva special. Energiile de astăzi sunt bune pentru acorduri și cooperare reciproc avantajoase.

Conectarea cu un partener sau nevoile tale de relație poate fi intensă și incitantă, sau împărtășirea unei convingeri sau a unei mentalități personale te poate conecta cu cineva. Te poți umple de dorința de a face schimbări profunde și de durată pe măsură ce ziua progresează, punându-te într-o poziție de putere pe măsură ce începe noul an.

Poate fi un moment pentru a te reinventa prin idei noi, cunoștințe și experiențe de viață. S-ar putea să simți o oarecare tensiune sau teamă cu aceste lucruri, dar și o hotărâre crescândă de a trăi o viață mai antrenantă. Lucrul cu diferențele, realizarea de compromisuri și găsirea echilibrului sunt strategii importante astăzi.

Horoscop 31 Decembrie 2022 Gemeni

Gemeni, aceasta poate fi o zi grozavă pentru a vă bucura să vă conectați cu cele mai intense sentimente și cu cele mai profunde dorințe. Acestea te pot duce la descoperiri interesante, deși există și șansa ca acestea să conducă la comportamente solicitante! Este important să vă amintiți să vă respectați limitele în timp ce vă distrați.

Fie că este vorba de relații sau de probleme financiare, este mai bine să înfrunți problemele decât să te ascunzi de ele, pentru că este o zi în care să cauți răspunsuri și să cauți adevăruri. Dintr-o perspectivă creativă, s-ar putea să poți folosi sentimentele brute și profunde astăzi pentru a crea ceva magic.

Poate fi o zi în care să-ți recunoști nevoia de mai mult din relațiile tale sau din proiectele și activitățile tale. Și, dacă nevoile tale nu sunt satisfăcute, încearcă să-ți folosești intensitatea pentru ceva productiv.

Dorința de a duce ceva la un nou nivel poate fi plăcut motivantă, fie că este vorba despre o idee, un proiect sau o relație. Urmăriți-vă să mențineți un atașament pozitiv față de un proiect.

Horoscop zilnic 31 Decembrie zodia Rac

Rac, tranzitele de astăzi te pot inspira să pornești într-o urmărire fericită și plină de satisfacții. Cu o aliniere Venus-Pluto care are loc la sfârșitul anului, cauți o stimulare emoțională mai mare.

Poate fi un moment important pentru a stabili o conexiune mai profundă cu cineva special din viața ta, deși puterea emoțiilor stimulate acum te poate surprinde uneori.

Dacă cineva trezește sentimente puternice în tine, consideră asta o șansă de a te înțelege mai bine. Este momentul perfect pentru a învăța despre diferențe, pentru că este cea mai bună cale către o intimitate mai mare. Ieșirea din tiparele de relație uzate ar putea fi un obiectiv acum.

Horoscop zilnic sâmbătă 31 Decembrie 2022 Leu

Leu, ai putea trăi un moment al adevărului și poate ai o motivație mai mare să renunți la un obicei. Sentimentele tale sunt puternice și poți fi sensibil din punct de vedere emoțional, dar suficient de plăcut inspirat pentru a face schimbări.

Problemele de muncă și de sănătate pot câștiga teren pe măsură ce Venus și Pluto se aliniază, sau beneficiați de o ambiție și hotărâre mai profundă de a le îmbunătăți. Interacțiunile pot fi mai intense decât de obicei, dar și pot fi foarte pline de satisfacții.

Poți fi entuziasmat să treci de un obstacol, există un sentiment de schimbare cu această energie. Efortul, pasiunea și dragostea pe care le depui în ceea ce faci arată și te avantajează.

Horoscop 31 Decembrie 2022 Fecioară

Fecioară, cu intensitatea plăcută a unui tranzit Venus-Pluto pe măsură ce închideți anul, poate exista o viziune fantastică. Ești excepțional de aproape de dorințele, visele și nevoile tale, care pot fi confuze la început, dar iluminatoare.

Dacă doriți să vă gestionați reacțiile, acesta poate fi un moment bun pentru proiecte creative sau romantice care vor beneficia de angajament, profunzime și dăruire. Poți valorifica sau valorifica sentimentele tale cele mai profunde și le poți aplica în tot ceea ce faci acum, cu mare succes.

Înfruntarea unui adevăr sau recunoașterea dorințelor sau ambițiilor vă împuternicește acum și poate fi un punct de cotitură pozitiv. Creați ceva din inimă pentru rezultate mai bune acum.

Este, de asemenea, un moment minunat pentru a atrage resursele potrivite către tine. Ești gata să experimentezi activități absorbante sau solicitante.

Horoscopul zilnic toate zodiile

Horoscop 31 Decembrie 2022 Balanță

Balanță, poți învăța multe despre oamenii la care îți pasă și despre propriile tale nevoi astăzi. Dezvăluirea interacțiunilor cu membrii familiei sau cu oameni foarte apropiați pot apărea, iar sentimentele tale sunt amplificate cu o aliniere Venus-Pluto care vine.

Sentimentele de dragoste se pot intensifica, iar dacă relațiile tale sunt satisfăcătoare, s-ar putea să te simți în vârful lumii, dar dacă nu merg bine, s-ar putea să simți problema mai profund decât de obicei. Din fericire, sunteți gata să faceți îmbunătățiri.

Poate fi, de asemenea, un moment în care să împingi mai mult pentru ceva ce vrei cu adevărat și în care crezi, ceea ce poate fi un plus de siguranță. Te poți simți plăcut motivat pentru activități casnice și de familie. Atracția ta este puternică, iar impulsul și determinarea ta sunt puternice.

Horoscop 31 Decembrie 2022 Scorpion

Scorpion, relațiile tale apropiate pot prospera cu o atenție și intensitate deosebite astăzi. Este posibil să fii într-o poziție bună pentru a-ți comunica sentimentele sau pentru a convinge și a te bucura de ceea ce spui. Cauți inspirație dar și pasiune și intensitate.

A face schimbări semnificative sau a depune efort într-un plan personal sau într-un proiect la care îți pasă poate fi foarte important.

Pe măsură ce Venus și Pluto se aliniază, poate apărea un moment de adevăr într-o relație romantică sau cu privire la o anumită situație, iar aceasta poate fi o motivație importantă.

Pot apărea noi perspective asupra nevoilor relației tale sau o schimbare a atitudinii față de iubire, ceea ce duce la un punct de cotitură. Oamenii sunt atrași magnetic de tine.

Horoscop 31 Decembrie 2022 Săgetător

Pot apărea idei noi despre chestiuni legate de bani sau afaceri, dragă Săgetător, la fel ca și sentimente profunde despre ceea ce ai și ce nu ai. Pe măsură ce Venus și Pluto se îndreaptă spre alinierea în sectorul dvs. de resurse, în mod ideal, depășiți un obstacol legat de bani, timp, proprietate sau respect.

Ești mai dispus să cauți și să înfrunți adevărul, ceea ce te ajută să ajungi într-un moment în care ești gata să faci schimbări vitale și semnificative. Poate exista o oportunitate de a profita din plin de o resursă sau talent. Poți descoperi modalități de a profita la maximum de ceea ce ai, iar acesta este un moment decisiv.

Pentru cele mai bune rezultate, caută unde s-ar putea să fii prea atașat și încearcă să renunți chiar și puțin pentru a intra într-o dinamică mai sănătoasă. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu dorința dvs. de îmbunătățire.

Horoscop 31 Decembrie 2022 Capricorn

Capricorn, pe măsură ce Venus și Pluto se îndreaptă spre alinierea în semnul tău, este posibil să avansezi un plan personal sau să înțelegi mai bine lucrurile. Este un tranzit înălțător și se întâmplă exact când se termină un an calendaristic și începe unul nou, producând un sentiment de cotitură.

Atragerea a ceea ce sau pe cine vrei devine mai ușor. În ziua de azi poate exista un ton competitiv, posesiv și emoțional, de obicei plăcut, și o nevoie inerentă de schimbare este cu tine.

Într-adevăr, schimbările interne pe care le faci acum pot fi instrumentale. Te poți simți plăcut ambițios. Sunteți întreprinzători, iar această energie este mărită astăzi.

Horoscop 31 Decembrie 2022 Vărsător

Vărsător, cu Venus și Pluto îndreptându-se spre aliniere, reunindu-se imediat după sfârșitul anului calendaristic, ziua va fi plină de schimbări și descoperiri. Având loc în sectorul tău de confidențialitate, poți experimenta o analiză puternică a sentimentelor tale sau poți savura un moment puternic.

Lucrurile care te fac să te simți nesigur sau vinovat trebuie să dispară, dar mai întâi trebuie să le găsești sursa și să faci asta acum este la îndemână. Poate exista recunoaștere sau recompensă pentru acțiunile trecute, o surpriză plăcută din trecut sau sentimente bune și fericire în lumea ta interioară sau privată de astăzi.

Dorințele sunt puternice și uneori te pot copleși astăzi, așa că este deosebit de important să le canalizezi constructiv.

Horoscop 31 Decembrie 2022 Pești

Pești, este un moment bun pentru a vă repara, a face conexiuni sau a începe din nou, deoarece Venus și Pluto se unesc la sfârșitul anului calendaristic. Obțineți o perspectivă sinceră asupra problemelor și o fereastră către nevoile cele mai profunde, ceea ce este o combinație puternică.

Poate exista o conexiune semnificativă cu cineva sau o idee puternică sau te poți conecta cu o dorință profundă de a lucra pentru un vis sau o cauză. Acest tranzit promovează aprofundarea și descoperirea nevoilor și dorințelor tale, poate ambiții pe care nu știai că le ai.

Sentimentele de dragoste pot domina și pot viza o persoană, o idee sau un proiect. S-ar putea să te eliberezi și să mergi mai departe.

Horoscop chinezesc 31 Decembrie 2022

Calul este animalul din bestiarul chinezesc care poartă puterea maximă a energiei de foc. El este cel care aduce căldura necesară pentru a -i mângâia pe cei mai neliniştiţi . Pasiunea și entuziasmul lui pot fi nelimitate. Aproape nimic nu-l poate reține. Astfel, în China antică, unde erau planificate uniuni, era de preferat să se evite luarea de soție a unei femei care poseda energia Calului. Într-adevăr, Focul fiind greu de stăpânit, bărbații știau că vor avea mari dificultăți în a controla – așa cum era obiceiul – puterea soțiilor lor.

Energia Calului creează condițiile bucurieisi spiritul de a merge inainte, in deplina libertate. Îi place să cucerească noi teritorii și nu ezită să se îmbarce în aventuri periculoase. Apreciem intuiția lui înzecită și capacitatea lui de a fi în contact cu energiile subtile invizibile. Uneori, înțeles greșit de cei din jur, poate deveni ușor isteric. Pasionat la suflet, îi place să fie văzut sau recunoscut pentru ceea ce realizează.

Asociat cu energia Pământului Yang, Calul Pământului reușește să absoarbă tot ce este în exces în viața sa. Își transformă viziunile în realitate. Apreciem pasiunea și determinarea lui asociate cu dorința de a concretiza acest lucru în material.

El reușește să se strecoare în fluxul vieții pentru a face lucrurile simple . Prin urmare, are capacitatea de a simți situațiile și de a se adapta la ceea ce îi vine. Va avea grijă să exprime cu mai multă hotărâre ceea ce simte că este mai ușor de înțeles de ceilalți.

  • Culorile Calului Pământului: culorile Foc (roșu, roz, fucsia), Pământ (bej, galben, portocaliu, nisip, ocru).
  • Aliații Calului Pământului pentru a-și califica strategia: Tigrul și Câinele.
  • Aliații Calului Pământului pentru a-și implementa strategia: Șarpele și Capra.
  • Animalul care îl provoacă pe Calul Pământului: Șobolanul.
  • Animalul care liniștește Calul Pământului: Capra.

Mesajul zilei de sâmbătă

Sursa 1, Sursa 2

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x