Horoscop 29 Decembrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop 29 Decembrie 2022 pentru toate zodiile. Ce prevestesc astrele pentru ziua de joi? Descoperă horoscopul gratuit și complet de mâine pentru cele doisprezece semne zodiacale.

Horoscop 29 Decembrie 2022 Berbec

Horoscop 29 Decembrie 2022. Berbec, Mercur devine retrograd astăzi, iar până pe 18 ianuarie ești în mare formă să te uiți în trecut pentru răspunsuri privind gestionarea responsabilităților actuale. Această fază retrogradă are loc în zona ta de carieră, responsabilități, performanță, reputație, imagine și calea vieții.

Horoscop 29 Decembrie 2022. Ar putea fi mai bine să rămâneți la proiectele care sunt deja în desfășurare, decât să vă lansați în inițiative noi în următoarele trei săptămâni. Încearcă să fii mai flexibil cu programul tău, deoarece este posibilă confuzie în timpul muncii.

Horoscop 29 Decembrie 2022. Cu toate acestea, căutați oportunități de a face îmbunătățiri și schimbări valoroase în săptămânile următoare. Este posibil să observați tendințe sau să vă reconsiderați planurile și proiectele anterioare. Frecvent, o întârziere care apare în timpul unui ciclu retrograd al lui Mercur duce la modificări esențiale.

Horoscop 29 Decembrie 2022. Astăzi, cuvintele tale au mare impact, iar tendința de a înțelege greșit este puternică. Cu toate acestea, atâta timp cât îți alegi cuvintele cu atenție, poate fi un moment grozav pentru a aduce pace și armonie într-o aventură.

Horoscop 29 Decembrie 2022. Poate exista o oportunitate legată de muncă sau de afaceri care reapare pentru un aspect nou. Informațiile pot apărea și vă pot determina să redefiniți obiectivele pe termen lung. poate fi un moment grozav pentru a aduce pace și armonie într-o aventură.

Horoscop 29 Decembrie 2022 Taur

Zodiac 29 decembrie 2022 zodia Taur. Mercur devine retrograd astăzi, dragă Taur, sugerând că poate fi necesară o încetinire mentală. Acest ciclu va dura până pe 18 ianuarie și are loc în sectorul tău de spirit, aventură și învățare. În săptămânile următoare, anumite confuzii pot introduce întârzieri în viața ta.

Cu toate acestea, veți beneficia de a privi lucrurile dintr-un punct de vedere nou sau diferit, așa că, chiar dacă blocajele sunt iritante, ați putea avea șansa să vă reconsiderați unele dintre planurile în avantajul dvs. În timpul travaliului de astăzi, urmăriți tendința de a pierde detalii importante sau de a înțelege greșit instrucțiunile.

Deși s-ar putea să fii puțin ezitant cu unele decizii, ai putea beneficia de aplicarea unor metode noi la problemele vechi. Bucură-te de o aventură, chiar dacă la nivel mental, poate fi plin de satisfacții acum. Pot exista discuții despre cooperarea în relații, dar și despre planuri pe termen lung, călătorii, educație, convingeri, extindere și dragoste pentru cunoaștere.

Revizuirea subiectelor, relațiilor sau punctelor de vedere din trecut în moduri noi poate fi încurajatoare. Căutarea răspunsurilor poate fi foarte prezentă.

Horoscop zilnic 29 Decembrie 2022 Gemeni

Mercur devine retrograd astăzi, dragi Gemeni, și, deși pot exista unele scăderi, următoarele trei săptămâni vă vor fi utile pentru a revizui și a revizui anumite subiecte. Este mai bine să bugetați mai mult decât să cheltuiți, să împrumutați sau să împrumutați în acest moment. Această fază retrogradă are loc în cea de-a opta casă solară a bunurilor comune și va dura până pe 18 ianuarie.

Tendința de a pierde instrucțiuni sau detalii vitale este puternică, dar pe măsură ce te obișnuiești cu această energie, vei găsi modalități de a o face să funcționeze pentru tine. Efectele de aprindere vă pot oferi foarte bine șansa de a regândi lucrurile. S-ar putea să descoperi că te uiți frecvent la trecut pentru a înțelege prezentul.

Finanțele merită o atenție specială, în special banii și bunurile, precum și împrumuturi și pensie alimentară. Pot exista întârzieri sau incertitudini în aceste zone, dar este posibil să puteți rezolva probleme de lungă durată sau să descoperi resurse ascunse sau trecute cu vederea. Pot exista proiecte de afaceri atractive sau planuri care reapar astăzi din trecut.

Apar noi informații despre relațiile vechi sau analizezi și dai sens relațiilor și nevoilor relațiilor. Luați în considerare că sunt probabile neînțelegeri sau situații neconcludente. Există o tendință puternică de a reconsidera consecințele alegerilor recente sau ale oportunităților ratate, iar acest lucru vă oferă o nouă perspectivă asupra modului de abordare a lucrurilor în viitor.

Horoscop zilnic 29 Decembrie zodia Rac

Rac, Mercur devine retrograd în sectorul tău de parteneriat astăzi, iar până pe 18 ianuarie pot exista unele scăderi, probabil legate de o persoană importantă din viața ta. Deși planurile și obiectivele relației tale sunt importante, cel mai bine este să nu grăbiți lucrurile.

În următoarele trei săptămâni, poate exista o confuzie în legătură cu chestiunile legate de parteneriat, fie că sunt personale sau profesionale, sau ambele. Luați în considerare că blocajele vă pot ajuta să vă înțelegeți situația, în cele din urmă! Cel mai bine ar fi să ai răbdare.

Oamenii din trecut și problemele din viața ta pot reapărea. S-ar putea să te simți blocat uneori, dar reflecția îți va fi de folos în cele din urmă. Ai grijă ce spui și cum o spui astăzi în timpul travaliului.

Tendința este de a încerca să dai sens sentimentelor și ideilor și să ajungi la înțelegeri sau măcar să ajungi la un loc de înțelegere. Este posibil să vedeți o nouă latură a unei persoane sau a unei situații.

Horoscop zilnic joi 29 Decembrie 2022 Leu

Mercur devine retrograd în domeniul muncii și al sănătății astăzi, dragă Leu, semnalând nevoia de a rafina, de a observa și de a încetini. Acest ciclu, care va dura până pe 18 ianuarie, poate influența modul în care gândiți și vă poate răzgândi cu privire la deciziile recente.

Cu toate acestea, acest downgrade are un mod unic de a dezvălui detaliile pe care le-ați trecut cu vederea anterior. Îmbunătățirile pe care le faceți acum, poate în timp ce așteptați feedback, pot fi utile mai târziu. Astăzi, luați în considerare că ați putea interpreta greșit semnalele altora și urmăriți să vă verificați munca pentru cele mai bune rezultate.

Astăzi, atenția îți este atrasă asupra obiceiurilor de muncă și de sănătate și poți face o descoperire pe un subiect vechi sau demult. Ești mai înclinat să vrei să reformezi o metodă sau o situație. Senzația de a întoarce o pagină cu un obiectiv de sănătate sau fitness sau un proiect de muncă mentală este cu tine.

Horoscop 29 Decembrie 2022 Fecioară

Fecioară, deși ai avut recent idei și planuri mari, Mercur devine retrograd astăzi, permițându-ți să încetinești, să faci un bilanț și să revizuiești eforturile în desfășurare. Acest ciclu retrograd va dura până pe 18 ianuarie și are loc în sectorul tău de dragoste și creativitate.

Oamenii și problemele din trecut reapar sau devin o preocupare mentală sau emoțională. Pot exista jocuri de așteptare, întârzieri, blocaje sau o perioadă de recuperare, dar acordarea atenției cuvenite la ceea ce ai trecut cu vederea înseamnă că în cele din urmă te vei trezi că mergi bine. Întreruperea comunicării este posibilă astăzi odată cu producerea schimbării.

Discuțiile și gândurile tind să se învârte în jurul romantismului, proiectelor și evenimentelor din trecut, sau o conversație târzie are loc acum. Poate exista dor de vremuri bune, sentimente incitante și alte lucruri fericite.

Horoscop 29 Decembrie 2022 Balanță

Balanță, Mercur se retrogradează astăzi în a patra casă solară. În multe privințe, problemele de familie par a merge mai departe cu o lună nouă recentă, dar pot duce la unele confuzii sau blocaje până pe 18 ianuarie. De exemplu, un pic de haos, tensiune în aer sau probleme mecanice din jurul casei necesită atenția ta.

Confruntarea cu ea vă poate îmbunătăți viața în moduri frumoase, dar vă poate da temporar înapoi. Problemele anterioare pot reapărea pentru revizuire. S-ar putea să lași deoparte inițiativele noi pentru case și proprietăți pentru un timp mai bun, dar reelaborarea și reamenajarea casei tale pot fi deosebit de fructuoase în săptămânile următoare. Sunt multe de bucurat și de învățat, chiar dacă (și poate pentru că) aștepți.

Astăzi, poți acorda multă atenție problemelor relaționale nerezolvate. Este momentul să fii corect și să nu judeci când vezi o problemă care te-a nedumerit sau deranjat într-o lumină mai iertătoare. Poate exista multă nostalgie acum și poate o oportunitate trecută legată de familie și casă care reapare acum.

Există o dorință mai mare de a aduce mai multă armonie vieții tale de acasă. Păstrați lucrurile informale și evitați să sari la concluzii, deoarece unele fapte pot lipsi sau greu de văzut. Aducerea în discuție a unui subiect vechi cu o abordare nouă și proaspătă este probabil să vă ridice moralul. poți acorda multă atenție problemelor de relație nerezolvate.

Horoscopul zilnic toate zodiile

Horoscop 29 Decembrie 2022 Scorpion

Scorpion, Mercur devine retrograd în sectorul tău de comunicații astăzi, iar unele dintre noile lucrări sau proiecte din viața ta ar putea fi în curs de revizuire. Din fericire, din cauza întârzierilor sau încetinirilor, s-ar putea să descoperi noi moduri de a te exprima, moduri care altfel nu ți s-ar fi întâmplat. De fapt, acest ciclu retrograd poate fi un moment puternic pentru a relansa proiecte vechi și a revizui și revizui lucrările deja în desfășurare.

Până pe 18 ianuarie pot apărea unele întârzieri sau eșecuri, mai ales în ceea ce privește studiile, transportul și comunicațiile esențiale. Necesitatea de a revizui problemele sau evenimentele vechi și nerezolvate acum poate determina o regândire a modului în care vă conectați și vă mutați.

Încercați să aflați toate faptele înainte de a trece la ceva astăzi. Gândurile și conversațiile tind să se învârte în jurul problemelor trecute. Există mult farmec și umor în manierele și comunicările tale astăzi, chiar dacă cuvintele nu sunt întotdeauna perfecte. Chiar și cu discuții șerpuitoare, o nouă lumină poate fi aruncată asupra unei probleme sau a unei întrebări din fundul minții tale.

Horoscop 29 Decembrie 2022 Săgetător

Mercur merge retrograd astăzi, dragă Săgetător, semnalând că este timpul să ne întoarcem mental spre interior pentru câteva săptămâni. Necesitatea de a vă revizui finanțele sau bugetul poate apărea înainte de a merge mai departe. Această perioadă va dura până pe 18 ianuarie și este un moment bun pentru a privi în trecut pentru a găsi răspunsuri la problemele actuale sau pentru a amâna anumite întrebări în timp ce facem schimbări și îmbunătățiri, în special în ceea ce privește finanțele.

Poate exista o schimbare de părere sau de interes. Acest Mercur retrograd se întâmplă în sectorul dvs. de active și s-ar putea să fie nevoie să puneți în așteptare unele idei sau proiecte care să facă bani sau ceva poate fi în așteptare în acest moment. Cel mai bine este să abordați problemele vechi dintr-o nouă direcție sau perspectivă.

Astăzi ai chef să faci curat în casă. Reîntoarcerea în gândire și conversație poate fi puternic acum și este probabil să implice revizuirea problemelor din trecut pe care le-ați descoperit recent, în special legate de relațiile romantice și bani. Pot apărea informații suplimentare despre o problemă de lungă durată.

Horoscop 29 Decembrie 2022 Capricorn

Capricorn, Mercur merge retrograd în zodia ta astăzi și poate fi nevoie să observi puțin mai mult înainte de a merge înainte. Pot exista întârzieri în ceea ce privește informațiile, iar unele planuri personale pot stagna sau pot părea să se retragă atunci când, de fapt, ar putea solicita doar o revizuire.

Mercur va rămâne retrograd până pe 18 ianuarie și, în timp ce recenta Lună Nouă te face să te simți cu nerăbdare, s-ar putea să fie nevoie să iei o pauză pentru a-ți permite emoțiilor să-ți ajungă din urmă mintea. Ca atare, întârzierile care apar acum pot fi binecuvântări deghizate. Priviți lumea puțin diferit, din unghiuri diferite, ceea ce poate fi un exercițiu valoros. Încearcă să iei mai mult timp pentru a lua decizii și a-ți lua angajamente pentru moment.

Mercur și Venus se aliniază astăzi în semnul tău și ai mai mult impact decât de obicei, mai ales când vine vorba de ceea ce comunici. Energiile fac lucrurile cu care trăiești mai ușor, dar ar trebui să fii mai atent la ceea ce spui, pentru că s-ar putea să nu iasă așa cum vrei tu. Ești creativ și fermecător, ceea ce te scoate din multe necazuri! S-ar putea să fii subiectul de conversație frecvent.

Horoscop 29 Decembrie 2022 Vărsător

Vărsător, Mercur devine retrograd astăzi și va fi retrograd până pe 18 ianuarie. Acest ciclu poate aduce beneficii acordând o atenție deosebită lumii voastre interioare. Acesta este momentul să refaceți și să rafinați munca deja în desfășurare sau să vă întoarceți în trecut pentru a găsi răspunsuri care nu erau evidente atunci, dar care sunt relevante acum.

Unele dintre deciziile luate și proiectele începute în ultimele două săptămâni ar putea necesita o reconsiderare sau pot exista întârzieri. La început, s-ar putea să descoperi că „semnalele” interioare și exterioare sunt greu de înțeles. Mai târziu, vei recunoaște că privești lucrurile într-un mod nou și o nouă perspectivă poate lucra în favoarea ta.

În următoarele săptămâni, ați putea lua în considerare să acordați mai multă atenție confidențialității tale. Ar fi înțelept să fiți deosebit de clar atunci când comunicați despre lumea voastră interioară sau să vă luați acest timp pentru a reexamina problemele, în loc să vorbiți despre ele prea devreme.

Energia bună este cu voi astăzi pentru a înțelege trecutul, sentimentele și ideile. Trebuie să ai grijă să nu trezești un subiect care aparține cu adevărat trecutului. O persoană din povestea ta personală poate stârni tot felul de amintiri. Trebuie să ai grijă să nu trezești un subiect care aparține cu adevărat trecutului.

Horoscopul zilei 29 Decembrie 2022 Pești

Pești, Mercur devine retrograd în sectorul tău social astăzi, iar unele idei, planuri sau decizii recente pot întâmpina întârzieri. Prieteniile pot fi mai dificil de gestionat acum sau pot fi cunoscute din trecut care reapar și s-ar putea să vă gândiți să contactați un vechi prieten.

Acest ciclu retrograd va dura până pe 18 ianuarie și poate produce gânduri neclare sau neînțelegeri în timpul acestei schimbări de astăzi. Pot exista neînțelegeri și schimbări enervante, așa că evitați deciziile sau schimbările mari.

Cu toate acestea, detaliile trecute cu vederea pot apărea în timpul acestui downgrade, oferindu-vă șansa de a vă răzgândi sau de a face îmbunătățiri și modificări semnificative. Azi, pot fi dezvăluite informații noi despre subiecte vechi, în special despre proiecte pe termen lung sau prieteni sau prin intermediul rețelelor. Urmăriți tendința de a glorifica trecutul.

Horoscop chinezesc 29 Decembrie 2022

Dragonul este singurul animal din bestiarul chinez din lumea imaginară .Este făcut din pene, solzi, gheare și poate zbura, merge și poate scuipa foc. Acesta este modul în care preia toate atributele unei energii multiforme care dorește să aibă loc în multe zone. Forța lui este activă atunci când nu se simte închis într-o zonă anume, ci dimpotrivă își poate exercita talentele în universuri diferite.

Deși poartă o cantitate semnificativă de Pământ Yang – motiv pentru care își ține picioarele pe pământ – energia sa cerească de zece ori îi permite să mențină o legătură cu alte lumi. Intuiția lui este în slujba creativității și generozității sale de a transforma situații complexe. Înmoaie moralele, este un facilitator care știe să modereze excesele unuia sau altuia. Va avea însă grijă să nu rămână pe posturile sale dacă nu împărtășește același punct de vedere cu ceilalți, cu riscul de a se autoexclude din relație. Dragonul este alcătuit din Pământ Yang, Lemn Yin și Apa Yin.

Asociată cu Focul Yang, energia Dragonului de Foc rămâne întotdeauna foarte entuziastă și optimistă . Aduce cu ușurință soluții la situațiile delicate întâlnite. Căldura lui și confortul pe care îl aduce celorlalți îl fac o persoană care este chemată în mod regulat . Îi place să fie în centrul evenimentelor sau situațiilor. El va avea grijă să-și asculte sentimentele mai des decât să reacționeze la stimuli externi.

  • Culorile Dragonului de Foc: culorile Pământ (portocaliu, galben, maro, nisip, ocru etc.), Lemn (verde apă, albastru pal) și Apa (negru, bleumarin) asociate cu Focul (roz, roșu, prune). , violet, fucsia).
  • Aliații Dragonului pentru a-și califica strategia: Maimuța și Șobolanul.
  • Aliații Dragonului pentru a-și implementa strategia: Tigrul și Iepurele.
  • Animalul care îl provoacă pe Dragon: Câinele.
  • Animalul care liniștește Dragonul: Cocoșul.

Mesajul zilei de joi

Sursa 1, Sursa 2

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x