Horoscop 12 Ianuarie 2023 pentru toate zodiile

Horoscop 12 Ianuarie 2023 pentru toate zodiile. Ce prevestesc astrele pentru ziua de joi? Descoperă horoscopul gratuit și complet de mâine pentru cele doisprezece semne zodiacale.

Horoscop 12 Ianuarie 2023 Berbec

Berbec, Marte, conducătorul tău planetar devine direct astăzi, după mai bine de două luni de mișcare retrogradă. Odată cu această schimbare de direcție, încrederea ta crește. Este un punct de cotitură pentru energia și dorințele tale. Este, de asemenea, un moment pentru a face față provocărilor în ceea ce privește exprimarea de sine, împingerea/vânzarea ideilor tale sau cu cei dragi și frații în spate. În săptămânile următoare, rezolvați mai activ problemele.

Presiunile se reduc pe măsură ce acordați mai puțină atenție la ceea ce spun și fac alții. Pot exista mai puține complicații cu transportul, călătoriile, comunicațiile și educația. Vei continua să fii ocupat, dar într-un mod mult mai simplu. Cu alte cuvinte, puteți face progrese măsurabile în loc să vă concentrați în primul rând pe rezolvarea problemelor înainte de a merge mai departe. Devine mai ușor să eliminați distragerile în viitor.

Treburile zilnice devin mai puțin haotice și copleșitoare, eliberându-vă să vă dedicați unor obiective mai banale. Încercați să recuperați timpul pierdut reluând legătura cu cunoștințele și cu cei dragi și spunând nu unor distrageri mai frivole care nu v-au servit prea bine. Lucrurile pe care le-ați lăsat deoparte, ignorate sau întârziate se pot simți temporar copleșitoare, dar în zilele și săptămânile care vor urma, veți putea împinge acele lucruri înainte. Blocajele cresc! Luați lucrurile încet, dar sigur și, dacă veți regreta deciziile recente.

Horoscop 12 Ianuarie 2023 Taur

Taur, te poți aștepta la o mai bună înțelegere a talentelor, a activelor și a situației financiare pe măsură ce mergi mai departe cu sfârșitul ciclului retrograd al lui Marte astăzi. Veți vedea mai multe progrese în ceea ce privește finanțele și eforturile de a face bani și veți avea un control mai bun asupra priorităților dvs. Entuziasmul este în creștere! În următoarele săptămâni, s-ar putea să existe o schimbare în domeniul financiar și comercial.

Deși probabil ați beneficiat de pe urma recesiunii recente, acum sunteți mai perspicace, mai direct și mai spontan, mai ales în chestiuni legate de bani, talente și resurse. Problemele care v-au lăsat perplex sau care așteaptă un răspuns în ultimele săptămâni vor începe să dispară.

Dorințele tale devin din ce în ce mai clare, ajutând la luarea deciziilor și sporind încrederea în tine. Această schimbare este într-adevăr o veste bună pentru o perspectivă optimistă. Nivelurile de motivație și energie cresc acum și în această săptămână. Încercarea de a te relaxa și a menține ambele picioare pe pământ are sens acum. La fel, Mercur va rămâne retrograd până pe 18.

Horoscop 12 Ianuarie 2023 Gemeni

Gemeni, Marte, care în prezent tranzitează prin semnul tău, își încheie ciclul retrograd astăzi. Acest ciclu a fost important pentru a intra în contact cu adevăratele tale nevoi și dorințe, care au fost analizate cu Marte retrograd de la sfârșitul lunii octombrie. S-ar putea să te fi simțit îngrijorat să intri în ceva și te-ai reținut. Acum și în viitor, nivelul de energie și motivație crește.

Provocările și frustrările personale recente se vor risipi și poți merge mai departe cu proiectele tale cu mai multă încredere. În mod ideal, ultimele săptămâni te-au ajutat să te redirecționeze către căi mai bune. În următoarele câteva săptămâni, vă veți consolida hotărârea și vă veți duce mai departe planurile și proiectele. Ești mai clar ce îți dorești, simplificând multe domenii diferite ale vieții!

Îți recâștigi dinamismul, iar recompensele eforturilor tale sunt mai evidente și mai motivante. Rețineți că acest lucru nu se va întâmpla dintr-o dată, iar perioada de tranziție poate fi dificilă, așa că luați-o ușor pentru moment. Deciziile nu trebuie grăbite, mai ales cu Mercur, domnitorul tău, încă retrograd până pe 18.

Horoscop 12 Ianuarie 2023 Rac

Rac, Marte devine direct astăzi, după o mișcare retrogradă de la sfârșitul lunii octombrie. Odată cu această schimbare, ești mai puțin înclinat să te ții de resentimente și, deși este necesară o muncă interioară suplimentară, va deveni mai clar să știi exact ce este acum!

Marte va rămâne pe fundalul hărții tale solare, îndreptându-ți atenția în culise pentru o perioadă mai lungă și este logic să te concentrezi. Marte va intra în Rac pe 25 martie, când este mai probabil să mergi mai departe cu planurile tale. Dar de acum înainte, este mai puțin probabil să vrei să-ți vindeci rănile și este mai ușor să ai suficient timp să te odihnești și să gândești.

Dorințele tale devin mai clare. Luați decizii încet și luați măsuri pentru cele mai bune rezultate. Lăsând deoparte distragerile, astăzi poate sprijini foarte mult cercetarea, înțelegerea și observarea.

Horoscop joi 12 Ianuarie 2023 zodia Leu

Leu, Marte devine direct astăzi, după o mișcare retrogradă de la sfârșitul lunii octombrie. Cu Marte retrograd, ar fi putut exista o anumită frustrare cu obiectivele sau visele care nu se manifestă suficient de repede. Ideal ar fi să te întorci la vechi, de data aceasta cu alți ochi.

Studiile și planurile vor progresa în următoarele săptămâni. Prieteniile s-ar putea îmbunătăți, iar complicațiile emoționale s-ar putea rezolva. Înveți cine te susține, iar dorințele și afecțiunile tale devin mai clare.

Treptat, vei recăpăta suficientă energie și încredere pentru a urmări noi experiențe. Cel mai bine este să nu te aștepți la rezultate imediate, dar să ai încredere că încet dar sigur vei ajunge unde vrei.

Horoscop zilnic 12 Ianuarie 2023 Fecioară

Fecioară, Marte își încheie ciclul retrograd astăzi și poate exista o inversare plăcută a încrederii cu obiectivele tale, compania, cariera, datoriile, sprijinul și afacerile tale materiale. Încotro te îndrepți devine mai clar! Poate mai important, știi ce vrei. Este posibil ca nivelul de motivație să fi scăzut recent, dar acum ești mai inspirat.

Problemele legate de carieră sunt susceptibile de a se îmbunătăți, fie că este vorba de termeni, claritate sau încredere în munca ta și obiective mai mari. Obstacolele se vor ridica și vei descoperi că vei începe să lucrezi mai mult în propriile tale condiții.

Acolo unde de curând a existat distanța emoțională sau complicații de afaceri, acum există mai multă candoare. Vă puteți bucura de un simț mai puternic al direcției și vă puteți petrece mai mult timp pentru a face lucrurile în loc să le reparați sau să le schimbați.

Rezolvarea problemelor ar trebui să vină mai natural. Ești mai curajos și într-o poziție excelentă de a conduce și de a conduce. Deocamdată, cel mai bine este să ușurați această tranziție și să nu vă așteptați la rezultate instantanee. Luați în considerare, de asemenea, că Mercur este încă retrograd până pe 18.

Horoscopul zilnic toate zodiile

Horoscop mâine 12 Ianuarie 2023 Balanță

Balanță, cu Marte transformându-se direct astăzi după o mișcare retrogradă, devii mai încrezător în ceea ce vrei. Poți lucra mai puțin pentru a-i face pe alții să te înțeleagă, să vadă și să te susțină pe tine și ideile tale. Poate exista un punct de cotitură sau o mișcare înainte pentru studii, proiecte, eforturi, afaceri juridice sau parteneriat.

Curajul, încrederea și claritatea revin acum! Proiectele și interesele personale pot aduce recompense mai mari. Cu toate acestea, nu încercați să luați prea mult deodată. A merge înainte încet este cel mai bine după o perioadă retrogradă.

De asemenea, cel mai bine este să luați în considerare faptul că Mercur este întotdeauna retrograd până la data de 18. Cu toate acestea, probabil veți descoperi că presiunea scade pe măsură ce oamenii răspund mai direct unul la altul.

Problemele legate de împărtășirea, ideile, opiniile, transportul sau naveta experimentate în ultimele luni vor începe să se îmbunătățească. Relațiile cu socrii, vecinii și frații ar trebui, de asemenea, să meargă mai bine.

Horoscop 12 Ianuarie 2023 Scorpion

Scorpion, Marte se transformă direct astăzi după o mișcare retrogradă de la sfârșitul lunii octombrie. Deoarece Marte a fost retrograd în ultimele luni, este posibil să fi explorat unele frustrări și subiecte adânc îngropate. În mod ideal, ați găsit instrumente mai bune pentru a vă gestiona viața din punct de vedere emoțional.

Retrogradele înseamnă a arunca o a doua privire asupra lucrurilor, iar asta poate fi o oportunitate sau o binecuvântare deghizată. Acum și în săptămânile următoare, vei fi mai clar ce vrei și te vei simți mai puțin torturat de (sau legat de) trecutul tău! Mai ales după ce Mercur devine direct pe 18, te vei simți mai încrezător și mai motivat.

Complexitățile financiare vor începe să se rezolve în această săptămână, iar relațiile cu un partener sau cu instituțiile financiare vor deveni mai ușoare după un sentiment de stagnare. Deși nu este încă momentul pentru soluții rapide sau mișcări îndrăznețe, veți avea o abordare mai directă a acestor probleme (și a vieții în general). Energia și direcția se îmbunătățesc în săptămânile următoare. Folosiți timpul din urmă pentru a face față problemelor direct și curajos, dar reveniți la acțiune.

Horoscop 12 Ianuarie 2023 Săgetător

Săgetător, Marte își încheie astăzi ciclul retrograd. Este posibil ca relațiile cu ceilalți să nu fi fost ușoare cu Marte retrograd în sectorul dvs. de parteneriat de la sfârșitul lunii octombrie. De asemenea, sprijinul pentru eforturile tale personale nu a fost la apogeu, dar acum că Marte este direct, dinamica relațiilor se îmbunătățește, la fel și încrederea ta. Simți că poți începe cu adevărat să mergi înainte.

Viața ta amoroasă capătă, de asemenea, claritate, iar relațiile își revin avânt. Pot exista evoluții prietenoase la nivel romantic și creativ. În mod ideal, acum aveți o idee mai bună despre ceea ce doriți (și nu doriți). Marte este întotdeauna în opoziție cu semnul tău până pe 25 martie, iar unele scântei în relațiile tale sunt încă probabile, dar sunt în pregătire și rezoluții.

Dorința de a merge mai departe într-o problemă de relație poate fi intensă sau poți simți că acum ai instrumentele psihologice sau suficiente informații pentru a merge mai departe. Reveniți acum la acțiune pentru cele mai bune rezultate.

Horoscop zilnic joi 12 Ianuarie 2023 Capricorn

Capricorn, Marte devine direct astăzi, după mai bine de două luni de mișcare retrogradă, și începi să vezi recompense pentru muncă și eforturile de sănătate. Complicațiile travaliului tind să dispară pe măsură ce mergi.

S-ar putea să te simți inspirat să lucrezi puțin mai mult pentru lucrurile pe care le iubești sau să te concentrezi mai mult pe activitățile de sănătate și bunăstare cu mai multă încredere și motivație. Afacerile de familie vor începe și ele să progreseze.

A trebuit să-ți iei timp pentru a lua decizii importante și a simți lucrurile cu Marte retrograd, iar acum ajungi la un punct de cotitură. În curând vei fi gata să iei decizii și să întreprinzi acțiuni la care te-ai gândit, chiar dacă este mai bine să începi din nou.

Horoscop 12 Ianuarie 2023 Vărsător

Vărsător, o mișcare înainte cu planuri sau știri la care vă așteptați să ajungă după schimbarea de direcție a lui Marte astăzi. Marte a fost retrograd de la sfârșitul lunii octombrie, iar schimbarea de astăzi pune capăt întârzierilor și lipsei de claritate cu studii, dragoste, activități creative și comunicări.

Mercur va rămâne în continuare retrograd până pe 18, dar motivația ta crește și claritatea va veni din știi ce vrei. Acolo unde este posibil să fi existat puțină tensiune sau confuzie, veți începe să experimentați deschidere și claritate.

În săptămânile următoare, vă veți bucura de mai mult timp liber, magnetism personal și încredere în sine. În mod ideal, ați descoperit domenii în care abordarea sau metodele dvs. au nevoie de îmbunătățire, și acum sunteți gata să faceți modificări. Astăzi este o zi bună pentru a începe să avansăm în ceea ce s-a blocat, dar ușor.

Horoscop 12 Ianuarie 2023 Pești

Pești, Marte se transformă direct astăzi, după ce s-a mutat retrograd de la sfârșitul lunii octombrie. Această schimbare de direcție îți avansează finanțele, cadourile, bonusurile, familia, treburile casnice și talentele personale. În mod ideal, întârzierile din aceste zone din ultimele săptămâni au dus la o conștientizare care te ajută să-ți înțelegi mai bine situația și dorințele.

Acum aveți mai multă motivație să vă bucurați și să vă urmăriți interesele. Deși viața ta personală rămâne ocupată, este un fel de simplu „ocupat” pe care îl poți gestiona. Când există probleme, este mult mai ușor să le rezolvi atunci când știi exact ce se întâmplă.

Complicațiile recente legate de familie, aranjamentele de locuit sau viața de acasă ar trebui să se îmbunătățească. O afacere poate să accelereze ritmul, să ajungă la un punct de cotitură sau să accelereze. Astăzi, fă-te confortabil. Nu este nevoie să vă grăbiți când are loc schimbarea.

Horoscop chinezesc 12 Ianuarie 2023

Calul este animalul din bestiarul chinez care poartă puterea maximă a energiei de foc . El este cel care aduce căldura necesară pentru a-i mângâia pe cei mai neliniştiţi. Pasiunea și entuziasmul lui pot fi nelimitate. Aproape nimic nu-l poate reține. Astfel, în China antică, unde erau planificate uniuni, era de preferat să se evite luarea de soție a unei femei care poseda energia Calului. Într-adevăr, Focul fiind greu de stăpânit, bărbații știau că vor avea mari dificultăți în a controla – așa cum era obiceiul – puterea soțiilor lor.

Energia Calului creează condițiile de bucurie și entuziasm pentru a merge înainte, în mod liber. Îi place să cucerească noi teritorii și nu ezită să se îmbarce în aventuri periculoase. Apreciem intuiția lui înzecită și capacitatea lui de a fi în contact cu energiile subtile invizibile . Uneori, înțeles greșit de cei din jur, poate deveni ușor isteric. Pasionat la suflet, îi place să fie văzut sau recunoscut pentru ceea ce realizează.

Asociat cu energia Metal Yang, Calul de Metal începe să recunoască valoarea a ceea ce este produs. Acceptă să stabilească limite sau măcar un cadru pe care să încerce să-l respecte. Calul de Metal va avea grijă să nu fie prea exigent cu privire la profiturile la care s-ar putea aștepta de la investiția sa. Stăpânirea a ceea ce face îi permite să câștige legitimitate.

  • Culorile calului de metal: focul (rosu, roz, fucsia), pamantul (bej, galben, portocaliu, nisip, ocru) culori asociate cu metalul (alb, gri, argintiu, auriu, cupru)
  • Aliații Calului pentru a-și califica strategia: Tigrul și Câinele.
  • Aliații Calului pentru a-și implementa strategia: Șarpele și Capra
  • Animalul care îl provoacă pe Cal: Șobolanul
  • Animalul care liniștește Calul: Capra

Surse: 1, 2

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x