Galaxy Z Flip Lite va fi primul telefon pliabil mai ieftin al Samsung?

Dacă credeți că telefoanele pliabile sunt toate scumpe, cu siguranță nu vă înșelați. Dar pot exista unele vești bune, deoarece o versiune accesibilă a Galaxy Z Flip de la Samsung ar putea fi pe drum. Se spune că viitorul telefon pliabil mai ieftin va fi numit Galaxy Z Flip Lite și ar putea fi fabricat în cantități mai mari comparativ cu modelele anterioare.

Conform tweet-ului analistului Ross Young, fabrica de zvonuri este foarte interesantă despre Galaxy Z Flip Lite, așteptat să vină cu display UTG (Ultra-Thin Glass). Dacă ne amintim, Samsung a introdus tehnologia UTG cu Z Flip în februarie. În consecință, înlocuiește CPI (polimida incoloră) și promite mai multă durabilitate și rezistență la zgârieturi. După aceasta, Samsung nu s-a uitat niciodată înapoi la soluția CPI de reducere a costurilor. De fapt, a inclus și stratul UTG suplimentar pe Z Fold 2. Acestea fiind spuse, este foarte apreciat de Samsung să nu compromită un telefon pliabil mai ieftin.

Acum, în ceea ce privește validitatea acestui zvon despre Galaxy Z Flip Lite, nu ar trebui să vă ridicați prea mari speranțe. Sursa din spatele zvonului nu a spus că acest telefon pliabil mai ieftin este în curs de dezvoltare, ci mai degrabă că „auzim despre Z Flip Lite cu UTG”. Acest lucru ar putea însemna că Samsung se gândește să dezvolte acest model sau că compania îl construiește deja.

Pentru o reîmprospătare rapidă, Samsung Galaxy Z Flip original are un ecran pliabil de 6,7 inci, un chipset Snapdragon 855 Plus, 8 GB RAM, 256 GB stocare și o capacitate a bateriei de 3.300 mAh. Pe capacul exterior este o configurație dublă a camerei, de 12MP fiecare, în timp ce pe afișajul său este amplasată într-o decupare cu găuri perforate o cameră selfie de 10MP.

Timpul ne va arăta care va fi finalul în această poveste, dar sperăm că 2021 va fi anul în care tehnologia de afișare pliabilă a Samsung va deveni și mai accesibilă pentru mai mulți consumatori. Ai fi interesat să cumperi un Galaxy Z Flip Lite? Care ar fi așteptările tale pentru acest model și cât de mult ai fi dispus să plătești pentru un dispozitiv cu clapetă în 2021? Lasă un comentariu mai jos.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x