Galaxy SmartTag: Caracteristici, preț și disponibilitate în România

Alături de noile telefoane Galaxy S21 și Galaxy Buds Pro, Samsung a anunțat un mic gadget Bluetooth pe care îl puteți folosi pentru localizarea obiectelor pierdute. Se numește Galaxy SmartTag și va fi livrat începând cu 29 ianuarie, asemenea celorlalte noi dispozitive lansate.

Caracteristici Galaxy SmartTag

Samsung Galaxy SmartTag este un mic pătrat rotunjit din plastic de dimensiuni 4x4x1cm, grosimea de 1 cm datorându-se probabil bateriei. Micul gadget are o gaură pe care o puteți folosi pentru a o introduce pe chei, zgarda unui animal de companie sau orice altceva pe care doriți să îl urmăriți.

SmartTag-urile funcționează prin Bluetooth 5.0 Low Energy împreună cu aplicația Samsung SmartThings Find, care vă permite în prezent să urmăriți locația smartphone-ului Samsung și a altor dispozitive. Acum veți putea folosi aplicația pentru a vă urmări și SmartTag-urile.

Trackerele au o rază de acțiune de 120 m, iar utilizatorii vor putea, de asemenea, să parcurgă istoricul locului în care a fost un SmartTag în aplicația Samsung. Când căutați Tag-ul, aplicația SmartThings poate afișa un indicator de proximitate în funcție de puterea semnalului BLE și puteți atinge un buton pentru a face ca tracker-ul să emită un sunet.

Nu este clar ce tip de baterie folosește Galaxy SmartTag. Nici care este durata de viață a bateriei nu se cunoaște sau cum să o înlocuiți. Vom afla aceste aspecte fie de la Samsung, fie mai târziu de la utilizatorii acestui tracker.

Preț și disponibilitate în România

Galaxy SmartTag este disponibil în acest moment la precomandă pe site-ul Samsung România la un preț de 167 lei. Dar există o șansă decentă ca persoanele care cumpără un telefon Galaxy S21 să aibă inclus acest tracker în achiziție.

Samsung spune că va exista și un model SmartTags Plus care adaugă bandă ultra-largă (UWB). Acesta va fi disponibil mai târziu în acest an.

Citește și despre: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Specificații, Preț și disponibilitate

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x