Filmic DoubleTake, noua aplicație care permite înregistrarea cu două camere iPhone simultan

Filmic a lansat astăzi aplicația de cameră DoubleTake, care permite utilizatorilor de iPhone să captureze videoclipuri de la două camere simultan. O versiune timpurie a aplicației a fost demonstrată în timpul evenimentului Apple din septembrie, când a fost anunțat iPhone 11. 

Apple a folosit aplicația pe scenă pentru a evidenția caracteristicile avansate ale sistemului de camere triple cu lentile ‌‌iPhone 11 Pro‌‌ și 11 Pro Max.

DoubleTake vă permite să înregistrați două fișiere video separat, de pe oricare dintre camerele iPhone, astfel încât să puteți tăia între ele sau să capturați fluxurile video afișate unul lângă altul, fie ca un ecran separat sau ca o imagine în imagine.

Puteți alege din lentilele din care doriți să capturați imagini – camera ultra lată, largă, teleobiectivă sau selfie – și optați pentru a filma în 24, 25 sau 30 de cadre pe secundă. După aceea, este doar o chestiune de a selecta aspectul fluxurilor pe afișajul compozit și apoi de a apăsa butonul de înregistrare.

Filmic DoubleTake este compatibilă cu modelele iPhone XR / XS / XS Max și iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max care rulează iOS 13, și este disponibilă ca descărcare gratuită din App Store. (Link direct către aplicație)

Citește și despre: Când începe Fortnite Capitolul 2 Sezonul 2? Știm data de lansare

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x