Când începe Fortnite Capitolul 2 Sezonul 2? Știm data de lansare

Fortnite Capitolul 2 Sezonul 1 este cel mai lung sezon din istoria Fortnite. Jucăm în același sezon timp de 100 de zile în acest moment, ceea ce este suficient pentru a face chiar și cei mai mulți fani săi să facă o pauză. Dacă vă întrebați când începe Fortnite Capitolul 2 Sezonul 2, atunci citiți mai departe tot ce știm, inclusiv data de lansare confirmată.

Un sezon Fortnite durează, în mod normal, în jur de 10 săptămâni, deși acesta a fost supus unei schimbări în anotimpurile târzii și, de obicei, o săptămână suplimentară este adăugată la sfârșit pentru ore suplimentare. Cu toate acestea, cu actualul sezon care a început în 15 octombrie, zece săptămâni de atunci ar fi pus data Fortnite Capitolul 2 sezonul 2 destul de puternic în ziua de Crăciun! Era foarte puțin probabil să apară modificări sau actualizări majore în perioada Sărbătorilor, ceea ce însemna că sezonul actual va fi puțin mai scurt sau mult mai lung decât de obicei.

Data de lansare Fortnite Capitolul 2 Sezonul 2

A venit apoi confirmarea de la Epic că primul sezon Fortnite Capitolul 2 a fost prelungit cu două luni în plus, cu o nouă dată de încheiere a „începutului lunii februarie” și o promisiune că timpul între acum și apoi va fi completat cu „și mai mult conținut pentru a vă destinde, inclusiv noi funcții de joc, recompense gratuite și o experiență live pe care nu veți dori să o ratați”, conform blogului Epic Fortnite. Fără îndoială, „experiența live” referitor la evenimentul Fortnite Star Wars și „conținutul pentru a vă desface” a fost provocările Fortnite Winterfest, cu toate acestea, există încă seturi noi de misiuni pentru sezonul curent care sosesc în 2020 pentru a-i ține în priză pe jucători până în noul sezon.

După ce scurgerile au sugerat că data de încheiere a sezonului 1 a fost redusă încă două săptămâni în API, avem acum confirmare oficială de la Epic că data de lansare a Fortnite Sezonul 2 Capitolul 2 va fi joi 20 februarie. Obțineți „provocări suplimentare, ore suplimentare și un nou eveniment de două săptămâni” pentru a umple timpul până atunci, așa că mai sunt încă multe din sezonul curent.

Un nou Battle Pass și câteva articole / arme noi nu vor fi suficiente pentru a evita fanii dezamăgiți. În acest moment – cu un sezon atât de lung – Epic trebuie să ne aducă ceva ce nici măcar nu știm că dorim pentru a satisface cea mai mare parte a comunității.

Citește și despre: OnePlus 8 Pro ar putea veni cu suport de încărcare wireless

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x