DJI RS 3 Mini, un gimbal ușor și agil pentru camera mirrorless

DJI este un producător de frunte de drone care a lansat recent DJI Mini 3. Acum, însă, producătorul a introdus un nou stabilizator gimbal – DJI RS 3 Mini. Acest dispozitiv ultra-ușor și portabil este ideal pentru realizatorii video care au nevoie de fotografii stabile în timp ce înregistrează vloguri sau filme.

DJI RS 3 Mini: Caracteristici și specificații

DJI RS 3 Mini adoptă un nou design integrat, cu o construcție compactă și portabilă. Construcția compactă face posibilă încadrarea cardanului într-o geantă de umăr. Modul de fotografiere pe verticală cântărește doar 795 de grame, ceea ce este cu aproximativ 50% mai ușor decât RS 3 Pro, iar modul de fotografiere pe orizontală are doar 850 de grame. În plus, trepiedul de extensie a mânerului are aproximativ 128 de grame.

Gimbal DJI RS 3 Mini

Noul stabilizator gimbal RS 3 Mini are o capacitate de încărcare de 0,4-2,0 kg. Este acceptat de modelele mainstream de camere full-frame și APS-C mirrorless. Poate fi echipat cu un obiectiv Sony A7S3+24-70mm F2.8 GM la cel mai înalt. Obiectivul zoom poate fi folosit în continuare la distanța focală maximă pentru a-l menține constant.

Pentru a satisface nevoile de înregistrare video scurtă, DJI RS Mini 3 acceptă pentru prima dată filmarea verticală nativă. Puteți instala direct placa standard de eliberare rapidă pe brațul vertical al cardanului pentru a trece la fotografierea verticală, iar unghiul de rotație al cardanului nu este limitat.

Din punct de vedere tehnic, continuă algoritmul de stabilizare din a treia generație, funcția de control al obturatorului Bluetooth (5.1), etc. Butonul de înregistrare a cardanului poate controla direct camera pentru a porni și opri înregistrarea sau pentru a declanșa o fotografie.

Stabilizator DJI RS 3 Mini

DJI RS 3 Mini este echipat și cu un ecran color sensibil la atingere de 1,4 inchi și adoptă un nou design UI. Cele mai multe dintre ajustările funcțiilor pot fi finalizate fără o aplicație. Partea laterală este echipată cu o interfață NATO, care acceptă instalarea de mânere portabile de transfer, lumini de umplere externe și monitoare, precum și alte accesorii.

În plus, capacitatea standard a bateriei este de 2450mAh. Durata de viață a bateriei poate dura până la 10 ore și acceptă încărcarea în timpul utilizării. Utilizează o interfață USB-C și se poate încărca complet în 2,5 ore.

DJI RS 3 Mini Preț și Disponibilitate

Noul gimbal de la DJI le oferă YouTuberilor și altor creatori oportunitatea de a înregistra videoclipuri fluide și stabile fără a fi nevoie de dispozitive grele și complicate, care sunt, de asemenea, mai scumpe.

DJI RS 3 Mini este acum disponibil spre vânzare. Pe site-ul oficial al producătorului, prețul acestuia este de 399 de euro (echivalent cu aproximativ 1970 lei), dar în magazinele românești este vândut cu 1999 lei.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x