Cyberpunk 2077 va veni pe consola PS5?

Lansarea Cyberpunk 2077 este din ce în ce mai aproape: noul joc de rol de acțiune de pe CD Projekt Red va fi lansat pe 10 decembrie.

Setat să fie unul dintre cele mai mari RPG-uri ale anului, Cyberpunk 2077 îl urmează pe haiducul V în timp ce navighează în districtele periculoase ale futuristului Oraș de noapte într-o misiune de a fura cheia nemuririi.

Cyberpunk 2077 a fost inițial lansat pe 19 noiembrie, dar CD Projekt Red a întârziat titlul până pe 10 decembrie pentru a se asigura că va rula fără probleme pe toate platformele disponibile.

Deci, cum afectează această versiune proprietarii de console de ultimă generație? Citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre Cyberpunk 2077 și PS5, inclusiv dacă jocul va fi compatibil cu consola 2020.

Va veni Cyberpunk 2077 pe PS5?

Cyberpunk va fi disponibil pentru a juca pe noua consolă PS5 la lansare, cu toate acestea va trebui să ridicați versiunea PS4 pentru a face acest lucru.

În timp ce CD Projekt Red are în lucru o versiune PS5 optimizată, nu se așteaptă ca jocul să apară până cel târziu în 2021. Vestea bună este că, datorită compatibilității înapoi, jucătorii PS5 nu vor trebui să aștepte până anul viitor pentru a pune mâna pe joc. „Copia dvs. PS4 a jocului va funcționa pe PS5 în ziua lansării”, este postarea distribuită pe contul Twitter Cyberpunk 2077 la începutul acestui an.

Vestea și mai bună este că CD Projekt Red a promis că oricine cumpără jocul PS4 va primi un upgrade gratuit la versiunea PS5 când va fi lansat, ceea ce înseamnă că nu veți fi forțați să scoateți banii de două ori.

Pe ce console va fi disponibil noul joc?

Cyberpunk 2077 va fi disponibil pentru cumpărare pe PS4, Xbox One, PC și Google Stadia începând cu 10 decembrie. Utilizatorii PS5, Xbox Series X și Xbox Series S vor putea juca jocul la lansare, datorită compatibilității cu versiunile anterioare.

Jucătorii nu vor fi nevoiți să înceapă din nou RPG-ul științifico-fantastic atunci când se mută pe o nouă consolă. Dacă porniți viitorul Cyberpunk 2077 de pe CD Projekt pe PlayStation 4 sau Xbox One, veți putea continua acolo unde ați rămas pe noile console de la Sony și Microsoft.

Jucătorii vor putea migra datele de salvare de pe PlayStation 5 și Xbox Series X / S atunci când vor face saltul către noua generație de console. Pentru a muta o salvare de pe un PS4 pe un PS5, trebuie fie să utilizați funcționalitatea de salvare în cloud a PlayStation Plus, să o transferați prin LAN sau WiFi sau să utilizați un dispozitiv de stocare USB. Între timp, CD Projekt spune că sistemul de livrare inteligentă Microsoft înseamnă că puteți alege doar locul unde ați rămas când porniți jocul pe Xbox Series X sau Series S pentru prima dată.

Politica de actualizare gratuită menționată mai sus se aplică și pentru următoarea generație Xbox, ceea ce înseamnă că jucătorii pot prelua jocul Xbox One săptămâna aceasta și pot trece la versiunea Seria X atunci când este disponibil fără costuri suplimentare.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x