Cum să vedeți parolele salvate în Chrome pentru Android

Un mic ghid care te învață cum să cauți parola pentru unul dintre conturile tale online salvate în completarea automată a Google Chrome, folosind Android.

Google Chrome este într-adevăr unul dintre cele mai utilizate browsere web pentru Android. Și datorită managerului său de parole încorporat, puteți salva adresa de e-mail de conectare și parola pentru diverse site-uri, ceea ce-l face foarte convenabil, deoarece nu trebuie să vă amintiți detaliile de fiecare dată când doriți să vă conectați la platformă.

Proprietarii de Android pot accesa rapid, șterge și exporta parolele salvate prin browserul mobil. Iată cum puteți vedea parolele salvate pe smartphone:

  1. Deschide browserul Chrome pe smartphone-ul tău Android.
  2. Atingeți trei puncte din colțul din dreapta sus al browserului și atingeți Setări.
  3. Acum, atingeți opțiunea de parole, pentru a vedea toate parolele salvate prezente în browser.
  4. Găsiți toate parolele salvate sau puteți căuta chiar dacă există multe.
  5. Trebuie doar să le atingeți și să cunoașteți parola după introducerea codului PIN de autentificare sau atingerea amprentei pe scanerul de amprente.

Sper că ați primit cu succes accesul la parolele salvate pe Google Chrome. Dacă aveți probleme, spune-le în secțiunea comentarii de mai jos. Într-un mod similar, utilizatorul își poate primi parolele de la diferite browsere precum Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera și altele.

Pentru informații despre ștergerea sau exportarea parolelor ori activarea sau dezactivarea salvării acestora, accesați pagina de suport a Google.

Citește și despre: Test Coronavirus: Laboratoarele Abbott au creat testul care poate detecta COVID-19 în 5 minute

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x