Cum să suni cu număr ascuns? Ce setări faci pe telefon

Cum să suni cu număr ascuns? Ar putea exista multe motive pentru care ați dori să vă ascundeți numărul de telefon atunci când efectuați un apel. S-ar putea să faci o farsă prietenilor tăi, să faci o surpriză cuiva cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme sunându-l cu număr ascuns sau pur și simplu nu vrei ca persoana pe care o suni să știe numărul tău. Iată 3 metode care te învață cum să suni cu număr privat și ce setări să faci pe telefon pentru activare număr ascuns.

Cum să suni cu număr ascuns pe orice telefon

Prima metodă pe care o veți vedea aici funcționează pe orice tip de telefon, inclusiv Android, iOS/iPhone și chiar și pe liniile fixe din România. Pentru a face numărul de telefon privat și invizibil pe afișajul receptorului, trebuie să utilizați un cod.

Iată cum să suni cu număr ascuns folosind un cod:

  1. Formați „#31#” urmat de numărul de telefon de destinație. Este o idee bună să testați acest lucru cu un prieten. Dacă numărul lor este 0740******, trebuie să formați #31#0740******.
  2. Priviți ecranul dispozitivului lor și vedeți dacă numărul de identificare a apelantului apare. Ar trebui să se afișeze ca „Necunoscut” sau „Privat” pe ecran.

Cum să activezi, dezactivezi și verifici stare serviciu restricționare identitate folosind un cod

Puteți folosi un cod pentru activare, dezactivare sau verificare stare serviciu de restricționare identitate (număr ascuns), indiferent de operatorul de telefonie mobilă de la care aveți abonamentul sau cartela Orange, Vodafone, Digi sau Telekom.

După introducerea codurilor de mai jos se apasă tasta Apelare.

Pentru activare – *31#

Activare număr ascuns

Pentru dezactivare – #31#

Dezactivare număr ascuns

Pentru verificare stare – *#31#

Verificare stare serviciu restricționare identitate

Cum să faci numărul ascuns în mod prestabilit pe iOS și Android

Dacă dețineți un telefon iPhone sau Android, ascundeți-vă automat numărul ajustând o setare simplă. Numărul va apărea privat pentru fiecare apel pe care îl efectuați.

Pentru a ascunde numărul pe iPhone:

  1. Accesați Setări, apăsați Telefon
  2. Apăsaţi Afişare ID apelant
  3. Mutați glisorul spre stânga pentru a ascunde ID-ul de apelare.

Pentru a ascunde numărul pe Android:

  1. Accesați „Setări” pe telefonul dvs. Android.
  2. Alegeți „Mai multe setări” sau „Setări suplimentare”, în funcție de modelul telefonului dvs.
  3. Selectați „ID apelant”.
  4. Activați „Ascundeți numărul” folosind glisorul.

Limitări la ascunderea numărului de telefon

Există unele apeluri de care nu vă puteți ascunde numărul. Serviciile gratuite și serviciile de urgență 112 vor putea întotdeauna să vă vadă numărul, orice ați face. Unele aplicații vă pot expune numărul de telefon apelantului dacă destinatarul apelului le are instalate pe dispozitiv, așa că niciuna dintre aceste metode nu este garantată.

Acum că știi ce setări trebuie să faci pe telefonul tău pentru a apela pe cineva cu număr ascuns, lasă mai jos în comentarii experiența ta pe această temă.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x