Preț dezvăluit pentru Dacia Spring: Cât costă și ce dotări are modelul electric

Primul autoturism românesc complet electric, Dacia Spring se pregătește de lansare. Companiile de închiriere vor fi primele care vor beneficia de această mașină și mai apoi clienții privați. Primele autovehicule vor fi livrate chiar în luna martie, motiv pentru care Dacia a transmis către dealeri primele prețuri cu care vor fi vândute. Tot în luna martie vor debuta și comenzile pentru persoane fizice.

Prețurile pentru Dacia Spring Electric au apărut în presa franceză împreună cu dotările mașinii afișate într-un pliant desfășurat pe mai multe pagini. Informațiile au ajuns în presă după ce un dealer le-a postat pe un forum în aceeași limbă.

Dacia Spring va avea un preț de pornire de 16.990 de euro, pentru versiunea Comfort, la care se vor aplica eventualele subvenții de tip Rabla Plus. Versiunea va fi una cu un nivel minim de dotări, printre care climatizarea manuală. Versiunea Comfort Plus va fi vândută cu 18.490 de euro și va avea ca dotări inclusiv ecranul tactil, decorațiuni portocalii sau vopsea metalică. După cum vedem, acestea sunt prețuri extrem de competitive

Compania Dacia va anunța oficial pe 11 martie prețurile cu care vor fi comercializate modelele Dacia Spring. Daca acestea vor fi confirmate, modelele electrice vor putea fi cumpărate în România la 8-9.000 de euro, luând în considerare subvenția oferită de stat de 10.000 de euro la cumpărarea unui automobil 100% electric.

Spring Electric va fi disponibil pentru precomandă pe 20 martie și poate fi comandat oficial în luna iunie a acestui an. Primele livrări vor fi efectuate din septembrie 2021.

CITEȘTE ȘI: Dacia Spring Electric: Specificații tehnice, imagini, preț

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x