Canon lansează EOS M50 Mark II în Europa

Canon a lansat oficial în Europa camera mirrorless EOS M50 Mark II, succesoarea modelului EOS M50. Este prezentată ca „o cameră mică, dar puternică, fără oglindă, care face întregul proces de la înregistrare la încărcarea de conținut mai ușor ca niciodată”.

Destinat vloggerilor și influencerilor, Canon EOS M50 Mark II își propune să eficientizeze procesul de creare a conținutului prin introducerea videoclipului 4K și a opțiunii de a transmite în flux video Full HD direct de la cameră la YouTube. Camera are și capacitatea de înregistrare video pe verticală.

Apropo, rezoluția sa video maximă este încă 4K la 25 fps, deși acum puteți alege și Full HD la 60p. Un alt aspect de remarcat este faptul că YouTube limitează streaming-ul live la platforma sa la conturile cu minimum 1.000 de abonați.

Canon promite că performanța de focalizare automată a fost îmbunătățită la versiunea Mark II, cu detectarea feței / ochilor disponibile la bord atât pentru fotografii, cât și pentru videoclipuri. Cu toate acestea, la fel ca originalul M50, AF-ul Dual Pixel foarte de încredere al Canonului nu intră în joc în timp ce fotografiați în 4K.

Pentru a facilita crearea de videoclipuri, noua cameră Canon EOS M50 Mark II oferă o intrare microfon de 3,5 mm, ieșiri HDMI și USB curate și conectivitate WiFi și Bluetooth.

Camera vine cu un ecran tactil cu unghi variabil și un vizor electronic care îi ajută pe utilizatori să filmeze într-o varietate de situații.

În interiorul camerei se află un senzor APS-C de 24,1 megapixeli asociat cu procesorul Canon DIGIC 8.

Cu o greutate de doar 400g, dispozitivul va fi foarte ușor de transportat peste tot, ceea ce îl face un avantaj semnificativ, mai ales că optica de montare EF-M este și ea relativ compactă.

Data lansării Canon EOS M50 Mark II va fi pe 25 martie și va fi disponibil în alb și negru. Camera va avea un pret de 769 de euro în kit-ul care include obiectivul 15-45mm F3.5-6.3, iar fără obiectiv va costa 609 euro.

CITEȘTE ȘI: Camera Sony FX3 s-a scurs în primele imagini

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x