Camera Sony FX3 s-a scurs în primele imagini

Se pare că Sony a dezvoltat o nouă cameră cinematografică, numită FX3. Deși camera nu a fost încă anunțată oficial, s-au scurs imagini cu aceasta pe Twitter cu legenda „imaginea Sony FX3”. Potrivit imaginii, va fi un fel de hibridizare între modelele alfa și camerele Cinema Line. Ar putea fi creată pentru a provoca Canon și Black Magic.

Conform FCC-ID, numele modelului este ILME-FX3. Deși zvonurile se referă la rezoluția 8K, nu există specificații de confirmat. Cu toate acestea avem mai multe informații despre Sony FX3 de la Sony Alpha Rumors. Aici aflăm că noua cameră înregistrează 4K / 120p (nu 8K) pe cardurile CF-Express tip A (același suport ca FX6 și Sony a7sIII), costă 3795 Euro, iar precomanda începe pe 23 februarie.

Camera foto Sony FX3

FX3 va avea un ecran de 3 inci 1.44M complet flexibil, care poate fi de asemenea pliat lateral lângă carcasă. Este ilustrat cu excelentul obiectiv Sony FE 24 mm F1.4, care, pe lângă faptul că indică faptul că este un produs premium, confirmă faptul că are un senzor full-frame de 35mm.

În mod curios, există și un joystick pe panoul superior al FX3, mai degrabă decât pe spate, lângă butonul de înregistrare a filmului, care este cu siguranță pentru prima dată când îl vedem amplasat acolo pe orice cameră.

Există, de asemenea, trei șuruburi de trepied standard pe panoul superior, care vor permite montarea FX3.

Ceea ce este confuz la Sony FX3 este că poartă denumirea FX – făcându-l parte din seria de camere de film ale producătorului, care include Sony FX6 și Sony FX9. Cu toate acestea, poartă și marca Alpha („α”) care sugerează că face parte din gama de camere mirrorless a Sony. 

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x