Aplicația Apple TV este acum disponibilă pe televizoarele LG din 2019

LG a anunțat astăzi că aplicația Apple TV – care, printre altele, vă permite să vizionați conținut exclusiv serviciului de abonamente Apple TV + – este acum disponibilă pe linia sa de televizoare din 2019 în mai mult de 80 de țări.

În plus față de emisiunile exclusive pentru Apple TV +, aplicația Apple TV (care nu trebuie confundată cu hardware-ul Apple TV) este și un portal pentru abonamente la alte canale premium.

Modelele LG din 2019 care obțin această aplicație includ toate televizoarele OLED și televizoarele NanoCell. Căutați o actualizare de firmware pe televizorul vostru eligibil din 2019 pentru a obține Apple TV.

Televizoarele LG din 2019 acceptă deja AirPlay 2 și HomeKit pentru integrarea wireless cu dispozitivele Apple. Compania a anunțat o nouă linie de televizoare pentru 2020 la CES luna trecută, cu aplicația Apple TV deja încărcată. Televizoarele din 2018 vor primi și ele aplicația la un moment dat la sfârșitul acestui an.

Actualizarea ar trebui să înlăture mai mult sau mai puțin nevoia unei cutii separate Apple TV 4K, cu excepția cazului în care doriți accesul la magazinul Apple TVOS. Jocurile Apple Arcade, de exemplu, nu pot fi jucate fără hardware-ul Apple TV dedicat.

Știrea înseamnă, de asemenea, că Apple face din punct de vedere tehnic o aplicație webOS, ceea ce este cu adevărat ceva la care să te gândești.

Citește și despre: UE permite Huawei să implementeze tehnologia 5G

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x