Apar primele imagini ale telefonului Motorola Moto G10 Play

De îndată ce Moto G9 Play a fost lansat în Brazilia în septembrie, subiectul s-a îndreptat deja către presupusul său succesor. Imagini și informații au fost postate pe internet despre posibilul Moto G10 Play.

Detaliile sunt de la Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks), care confirmă că este un telefon mobil sub numărul de model XT-2117. De asemenea, indică alte date ale smartphone-ului, cum ar fi dimensiunile afișajului de aproximativ 165,3 x 75,4 x 9,5 mm.

Conform acestor dimensiuni, Moto G10 Play ar veni echipat cu un ecran plat de aproximativ 6,5 inch. În plus, camera frontală ar fi în colțul din stânga sus, într-o gaură din panou.

Imagini Motorola Moto G10 Play

În spate, trei camere ar fi poziționate într-un pătrat centralizat, deasupra siglei Motorola. Cititorul de amprente ar fi poziționat pe partea laterală a dispozitivului. În plus, ar exista și mufa pentru căști de 3,5 mm.

Totuși, conform celor prezentate, modelul XT-2117 a primit chiar și certificări de la organisme internaționale precum FCC și TUV Rheinland, cu indicarea unei baterii de 4.850 mAh.

Până în prezent, nu există nicio confirmare din partea Motorola pentru sosirea încă a unui smartphone de bază din linia Moto G. Rămâne să așteptați următoarele săptămâni pentru ca mai multe informații să fie descoperite și dezvăluite.

Citește și: Seria Xiaomi Mi 10T se lansează astăzi și poți vedea LIVE evenimentul aici de la ora 15:00 (ora României)

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x