Seria Xiaomi Mi 10T se lansează astăzi și poți vedea LIVE evenimentul aici de la ora 15:00 (ora României)

Xiaomi este pe punctul de a-și dezvălui seria Mi 10T și ne așteptăm la două super telefoane pe scenă – Mi 10T și Mi 10T Pro. Lângă cele două dispozitive s-ar putea să li se alăture și un Mi 10T Lite.

Evenimentul este programat pentru ora 15:00 (ora României) și va fi transmis în direct pentru ca toți fanii să se bucure. Am încorporat videoclipul de mai jos, astfel încât să vă puteți conecta din confortul casei sau biroului dvs.

Chiar înainte de lansare, fișele de specificații pentru Xiaomi Mi 10T și Mi 10T Pro au fost aparent divulgate prin amabilitatea tehnicianului Sudhanshu Ambhore. Smartphone-urile sunt de așteptat să fie destul de asemănătoare, camero foto fiind diferența cheie. În timp ce versiunea de bază va aduce un shooter principal de 64MP, Pro va include un senzor de 108MP.

Se așteaptă ca cele două telefoane să împacheteze ecrane de 6,67 inch cu rata de refresh de 144Hz. Asta înseamnă că scanerul de amprentă este mai degrabă pe lateral decât pe ecran. Era foarte așteptat ca ultimele smartphone-uri Mi 10 să vină cu Snapdragon 865 SoC și un panou de 144 Hz, dar există cel puțin o surpriză în fișele tehnice. Potrivit acestei scurgeri, Mi 10T primește de fapt 8 GB RAM, când era de așteptat să primească doar 6 GB. Deși aceasta este singura versiune a modelului obișnuit menționat, varianta Pro a viitorului smartphone 5G va apărea în două configurații: 8 GB + 128 GB și 8 GB + 256 GB.

Mi 10 Lite este mai mult un mister – am auzit de un chipset Snapdragon 750G, completat cu suport 5G și un preț de 299 €, dar cam atât. Oricum ar fi – vom obține detaliile complete odată ce evenimentul s-a încheiat.

Citește și: Realme V5 ajunge ca fiind cel mai ieftin smartphone 5G actualizat

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x