Xiaomi Mi 10 va avea o cameră de 108 MP

Xiaomi va lansa în curând smartphone-ul Xiaomi Mi 10 în China. Chiar înainte de lansare, au fost scurse aproape toate specificațiile dispozitivului. Compania a confirmat deja că telefonul Mi 10 va fi primul care rulează pe cel mai recent chipset Qualcomm Snapdragon 865. Acum, o nouă scurgere a apărut pe internet, ceea ce sugerează că Xiaomi Mi 10 va avea o cameră primară de 108MP.

Scurgerea a venit pe Weibo de la Digital Chat Station, un leakster din China, care este de obicei fiabil cu informațiile sale interne.

Acesta va fi primul smartphone ce va avea cel mai recent senzor de cameră Samsung, cât și cel mai recent SoC, cel mai bun pilot SoCom, oferind Mi 10 o intrare timpurie în flagship-ul competiției anului.

Xiaomi Mi 10 este de așteptat să aibă patru senzori pe spate și să aibă un design similar cu Mi 9 – configurare verticală în colțul din stânga sus, fără amprentă sau orice altceva pe panoul din spate. Partea din față este probabil să fie un ecran OLED cu un design de perforare pentru camera selfie și în colțul din stânga sus. Specificațiile Weibo sugerează că vom vedea un ecran de 6,5 inchi, cu o rată de actualizare de 90Hz. 

Alte zvonuri au sugerat o viteză de încărcare ultra rapidă cu până la 66W pentru o variantă Pro a telefonului, ceea ce înseamnă că bateria s-ar încărca în 35 de minute. De asemenea, a existat sugestia că Mi 10 Pro ar putea avea o baterie de 4.800 mAh, dar așteptăm în continuare ca Xiaomi să o confirme sau pentru a preveni orice fel de informații false.

Deocamdată, data lansării dispozitivului nu este confirmată oficial de către companie, dar va fi lansat înainte de prezentarea viitoarei game Samsung Galaxy S20.

Citește și despre: Alertă Android: 25 de aplicații care v-ar putea fura

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x