Xiaomi lansează o baterie portabilă cu încălzitor de mână

Xiaomi, împreună cu lansarea smartphone-urilor raportat la valoare, este cunoscut și pentru lansarea unor dispozitive și accesorii unice. Ieri, compania a lansat o mică baterie portabilă, care funcționează și ca încălzitor de mână, perfectă pentru acest sezon de iarnă.

Încălzitorul de mână oferă o încălzire dublă pe o temperatură constantă de 52 de grade. În ceea ce privește designul, pare un mic radio retro, iar compania spune că corpul este alcătuit din aluminiu care poate conduce rapid căldura.

Venind pe partea de siguranță, Xiaomi susține că dispozitivul este fabricat folosind tehnologie compozită cu mai multe materiale și este combinat cu ABS rezistent la foc, ceea ce îl face sigur și de încredere.

Pe dispozitiv sunt vizibile două butoane. Apăsarea butonului din stânga controlează funcția de alimentare mobilă și afișează, de asemenea, puterea rămasă în dispozitiv, în timp ce apăsați butonul drept timp de aproximativ trei secunde, activează funcția de încălzire și afișează, de asemenea, temperatura curentă.

Funcția principală pe care o are este aceea de powerbank pentru a încărca toate tipurile de dispozitive. Conform specificațiilor publicate de Xiaomi, putem reîncărca de la laptopuri la tablete și smartphone-uri. Pentru a face acest lucru, utilizați un port USB-A complet pentru a conecta cablul terminal pe care îl avem. Nu contează dacă este Android, iPhone, iPad Pro sau orice altceva. Va funcționa fără probleme.

Pentru a reîncărca bateria după epuizare, vom avea un conector microUSB, care a fost standardul ecosistemului Android de mai mulți ani, deci este mai mult decât sigur că aveți un încărcător compatibil acasă. În total, această baterie portabilă vine cu o capacitate de 5.000 mAh. Poate fi utilă pentru încărcarea de urgență și vine cu măsuri de securitate încorporate, cum ar fi oprirea automată și protecția la suprasarcină.

Bateria portabilă lansată de Xiaomi are trei opțiuni de culori diferite, verde, roz și roșu, iar prețul acesteia este de 20 de dolari.

Citește și despre: Ce smartphone-uri Galaxy vor primi Android 10

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x