Xiaomi 12 Pro poate avea camera selfie sub ecran

Xiaomi 12 Pro ar putea avea camera selfie sub afișaj. Recent, sigla MIUI 13 a apărut în unele dintre aplicațiile de stoc ale MIUI. În același timp, mai multe zvonuri care demonstrează noi funcții s-au scurs pe web prin același mediu. Se pare că nava amiral a OEM-ului chinez, Xiaomi 12 Pro, poate avea caracteristici cu adevărat unice.

Potrivit Xiaomiui, smartphone-ul afișat în videoclipurile de primă vedere MIUI 13 ar putea fi un Xiaomi 12 Pro. Asta pentru că nu există niciun alt telefon de la companie cu un astfel de design frontal.

Mergând la videoclipuri, telefonul va avea un ecran curbat-quad, cu toate acestea, ecranul nu va fi la fel de dramatic ca pe seria Mi 11. Prin urmare, va avea rame de sus și de jos puțin mai groase.

Cel mai important, dispozitivul din videoclipuri pare să aibă o cameră sub ecran, pe care Xiaomi o numește CUP (Camera Under Panel). Acesta este motivul pentru care se crede că telefonul este Xiaomi 12 Pro, deoarece s-a zvonit anterior că va avea camera selfie sub afișaj precum Xiaomi MIX 4.

Xiaomiui sugerează, de asemenea, că smartphone-ul poate veni echipat cu un difuzor piezoelectric precum Mi MIX original. Pentru că videoclipurile nu arată o cască fizică. Oricum, de acum, nu există nicio mențiune despre această componentă în codul MIUI.

Seria Xiaomi 12 este de așteptat să devină oficială în zilele următoare. În ciuda acestui fapt, încă nu aflăm designul lor și majoritatea specificațiilor. Au existat mai multe scurgeri de carcasă și de protecție de ecran în ultimele zile, dar acestea nu ne spun toată povestea.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x