Xiaomi 12 Pro apare în imagini cu carcase

Noi imagini au apărut pe web care arată Xiaomi 12 Pro. Acest model va fi prezentat pe 28 decembrie împreună cu Xiaomi 12, Xiaomi 12X și MIUI 13. Dar săptămâna aceasta smartphone-ul a fost depistat într-o serie de scurgeri, iar acum avem încă una de la GizmoChina.

Xiaomi 12 Pro este prezentat în carcase multicolore care oferă o idee clară despre modul în care este organizată camera principală a smartphone-ului. Este format din trei module, dintre care cel principal este accentuat. Alte decupaje sunt pentru bliț și senzor suplimentar. Ce fel de senzor este nu este clar. Poate fi un asistent de focalizare automată cu laser, dar poate și un lidar.

Sursa: GizmoChina

Randările dezvăluie în continuare că Xiaomi 12 Pro va avea un design elegant, cu controale de volum păstrate și un buton de pornire în partea dreaptă. Partea de jos a dispozitivului va avea în mod tradițional un port USB-C și o grilă pentru difuzoare, care vor fi, de asemenea, amplasate în partea de sus a telefonului. 

Din punct de vedere al designului general, ne-am putea confrunta cu o schimbare importantă față de Xiaomi Mi 11. Carcasele dezvăluie cadre plate similare cu cele ale iPhone 13 sau Oppo Reno 6. Nu putem confirma dacă este designul dispozitivului sau carcasa, așa că trebuie să așteptăm.

În ceea ce privește specificațiile, Xiaomi 12 Pro este de așteptat să vină cu panouri OLED de 120 Hz. Telefonul va fi alimentat de noul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ajutat de 12GB RAM și 512GB stocare internă. Rapoartele anterioare au sugerat, de asemenea, că Xiaomi 12 Pro ar putea avea o baterie de 4500 mAh cu suport de încărcare rapidă de 120 W. Prețul seriei Xiaomi 12 ar putea începe de la 4.299 de yuani, adică aproximativ 599 de euro..

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rusu
1 year ago

La prima impresie arata super bine.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x