VACCINARE: Cum afli cu ce te vaccinezi și ce tip de vaccin anti-covid e disponibil în fiecare centru

A început etapa 3 de vaccinare, iar listele de așteptare s-au deschis succesiv, în ordinea alfabetică a județelor, începând de luni, de la ora 9.00.

Iată care este programul deschiderii listelor de așteptare:

  • 9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna.
  • 11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova.
  • 13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Cum afli cu ce te vaccinezi

Și pentru că puțini știu cu ce se vor vaccina, haideți să lămurim puțin acest aspect. Lucrurile sunt destul de simple pentru a afla ce tip de vaccin ți se va administra în ziua când ești planificat.

  • Pfizer BioNTech – când rapelul este planificat la 21 de zile
  • Moderna – rapelul la 28 zile
  • AstraZeneca – rapelul la 56 zile

Așadar, după ce te-ai planificat, te uiți pe documentul primit și vezi la câte zile este programat rapelul. Astfel vei afla cu ce te vaccinezi.

Vezi locurile disponibile în centrele de vaccinare

Dacă vrei să afli ce tip de vaccin e disponibil în fiecare centru de vaccinare din România, poți accesa platforma http://vaccin.live. Datele sunt actualizate aproape în timp real. Site-ul furnizează și informații cu privire la tipul de vaccin anti-covid disponibil în centrele de imunizare.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x