Unboxing Samsung Galaxy S21 FE înainte de lansare

Un utilizator Reddit cu identitatea u/UnknownWon a postat un unboxing video cu Samsung Galaxy S21 FE 5G, arătând unele dintre caracteristicile sale remarcabile. Videoclipul conține, de asemenea, mai multe detalii despre Galaxy S21 FE, pe măsură ce lansarea din ianuarie a dispozitivului se apropie. Cutia subțire a lui Galaxy S21 FE nu include încărcătorul, conform videoclipului.

Nu există încă o confirmare a datei exacte din ianuarie pentru lansare, deoarece speculațiile se învârt în primele două săptămâni ale noului an. În special, evenimentul CES 2022 ar putea fi un eveniment perfect pentru dezvăluirea sa.

Informatorul Reddit a furnizat mai devreme câteva detalii despre specificațiile lui S21 FE, inclusiv o baterie de 4.500 mAh, suport pentru încărcare rapidă și încărcare rapidă fără fir. Tipsterul mai sugerează că Galaxy S21 FE suferă de o nuanță verde în comparație cu Poco X3 al său, iar balansul de alb al afișajului nu este reglabil manual.

Scanerul de amprentă din afișaj al lui S21 FE era optic, în timp ce telefonul vine cu 6 GB de RAM. Modelul de Samsung Galaxy S21 FE din videoclipul de unboxing a fost o variantă dual SIM alimentată de chipset-ul Snapdragon 888. Ne întrebăm dacă Samsung ar lansa o versiune exclusiv 4G alimentată de Exynos, așa cum a făcut cu S20 FE.

Samsung Galaxy S21 Fan Edition a avut o călătorie întortocheată și va fi lansat într-un an calendaristic diferit de numărul său de serie. Ar putea avea un preț de până la 700 dolari și oferă niște specificații premium și elegante. Cu toate acestea, din cauza lansării întârziate, Galaxy S21 FE va avea o perioadă scurtă înainte de a fi schimbat de gama Galaxy S22.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x