Telefonul pliabil OPPO Find N va fi lansat pe 15 decembrie

Oppo a anunțat oficial lansarea primului său telefon pliabil – Oppo Find N. Noul dispozitiv va fi dezvăluit pe 15 decembrie în cadrul evenimentului companiei INNO Day 2021. Anunțul vine de la Oppo Chief Product Officer și fondatorul OnePlus, Pete Lau, într-o postare pe blog. Directorul executiv a spus că Oppo lucrează la acest smartphone pliabil de peste patru ani, iar compania a lucrat cu șase prototipuri. Din randarea oficială, smartphone-ul pare să aibă camere triple pe spate.

OPPO a început să lucreze la primul prototip Find N încă din 2018. În timp ce Samsung, Huawei și Xiaomi și-au dezvăluit deja telefoane pliabile, OPPO nu a lansat încă unul. Lau consideră că „este mai bine să lansezi un produs mai târziu, când acesta este gata să ofere o experiență excelentă pentru utilizator, în loc să te grăbești pur și simplu să ții pasul cu tendințele”. El a adăugat că Find N va fi un dispozitiv frumos și ușor de utilizat. OPPO a depus eforturi pentru a rezolva punctele dureroase, cum ar fi șifonarea afișajului și problemele de durabilitate care au fost observate pe telefoanele pliabile de alte mărci.

Specificații Oppo Find N (zvonuri)

Au apărut o mulțime de știri despre acest telefon pliabil Oppo Find N pe internet. Numele de cod este Peacock. Ecranul interior este un ecran drept cu o singură gaură în colțul din stânga sus. Dimensiunea ecranului este de 7,1 inchi atunci când este deschis. Acceptă o rată de reîmprospătare de 120 Hz și are un obiectiv selfie de 32 MP în față. Camera din spate este de 50MP IMX766 + 16MP IMX481 + 13MP S5K3M5. Camera are un design matrice, similar cu seria Reno6 de la OPPO.

Telefonul pliabil Oppo va avea o baterie de 4,500mAh cu 65W suport de încărcare rapidă. Va fi echipat cu cipul Snapdragon 888, 12 GB RAM, până la 512 GB spațiu de stocare și Android 12 cu interfața ColorOS 12.

Lansare telefon pliabil Oppo

Dezvăluirea completă a Oppo Find N va fi pe 15 decembrie la ora locală 16:00 (10:00 AM ora României).

Telefon Pliabil Oppo camera retractabilă

Chiar ieri, Oppo și-a tachinat camera retractabilă a smartphone-ului în așteptarea aceluiași eveniment. Ne așteptăm să vedem mai multe telefoane concept și inovații tehnologice anunțate de Oppo și suntem siguri că vom vedea mai multe teasere înainte de lansare.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x