Știri tech pe scurt din 29 Noiembrie 2022

Câteva știri tech pe scurt interesante de citit marți 29 noiembrie 2022, pentru a fi la curent cu noutățile din tehnologie, știri it și gadgeturi.

Peste 5 milioane de date furate, aparținând utilizatorilor Twitter, au fost expuse online. Datele constau în informații publice extrase de pe website, dar și în numere de telefon și adrese de e-mail private care nu sunt destinate să fie publice.

Irlanda amendează Facebook cu 265 de milioane de euro. Sancțiunea a rezultat în urma unei investigații, începută în aprilie 2021, legată de expunerea online a unor date ale utilizatorilor.

Comisia Federală pentru Comerţ din SUA şi şapte state americane au dat în judecată, luni, Google, divizie a grupului Alphabet, şi iHeartMedia pentru presupuse reclame înşelătoare care au promovat smartphone-ul Pixel 4 în 2019 şi 2020.

Capsula Orion a NASA bate un record de distanţă pentru o navă destinată oamenilor. Luni, aceasta s-a deplasat la aproximativ 430.000 km dincolo de Pământ – cea mai mare distanţă parcursă vreodată de o navă spaţială destinată transportului de oameni.

Stirile zilei

Utilizatorii WhatsApp îşi vor putea trimite mesaje singuri. Funcţia lansată poate fi folosită pentru salvarea unor informaţii care să poată fi apoi accesate rapid.

China urmează să lanseze marţi misiunea Shenzhou-15 către staţia sa spaţială. La bordul vehiculului se vor afla trei astronauţi: Fei Junlong, Deng Qingming şi Zhang Lu. Echipajul Shenzhou-15 va prelua staţia spaţială, în decurs de o săptămână, de la cei trei astronauţi care se află pe avanpostul orbital de la începutul lunii iunie.

Update iPhone: Poți recupera mesajele șterse. Datorită unei noi funcții, poți recupera orice mesaj care a fost șters cu mai puțin de 30 de zile în urmă.

Vești bune despre Samsung Galaxy S23 Ultra

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x