Sony Xperia 5 IV primește certificarea FCC

FCC a certificat un viitor smartphone Sony și se pare că este Xperia 5 IV despre care se zvonește de ceva vreme. Lista de dispozitive confirmă câteva specificații cheie, inclusiv dimensiunile telefonului – are 155,74 mm înălțime și 67,1 mm lățime. 

Iubitorii de telefoane compacte se vor bucura că acesta este puțin mai scurt și mai îngust decât Xperia 5 III de anul trecut, care avea 157 mm și, respectiv, 68 mm. Diagonala ecranului Xperia 5 IV este de 153,5 mm, ceea ce este exact 6,04 inchi – puțin mai scurt decât panoul de 6,1 inchi al lui Xperia 5 III.

În plus, va fi echipat cu o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB Type-C. Telefonul va oferi WiFi 6 și NFC cu suport pentru FeliCa pentru piața japoneză. Interesant este că va oferi și suport pentru încărcarea fără fir. Pentru cei care nu știau, predecesorii săi s- au limitat la încărcare prin cablu.

Din păcate, acestea sunt toate informațiile pe care le avem deocamdată despre Sony Xperia 5 IV. Nu se știe dacă dispozitivul va fi alimentat de un cip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 sau SoC Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Cu toate acestea, ne putem aștepta să vină cu un afișaj OLED de 120 Hz, rezistență la apă IP68, un sistem cu trei camere și difuzoare stereo duble. Telefonul ar putea fi anunțat la târgul comercial IFA, care este programat în perioada 2-6 septembrie.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x