Snapdragon 8 Gen 2 este următorul cip emblematic Qualcomm

Qualcomm este unul dintre cei mai importanți jucători din industria producției de cipuri. Piața așteaptă de obicei cu nerăbdare introducerea celui mai recent procesor emblematic al Qualcomm. Potrivit CEO-ului Qualcomm, Cristiano Amon, procesorul emblematic de generație următoare după Snapdragon 8 Gen 1 este Snapdragon 8 Gen 2. 

Amon a explicat pentru The Verge că motivul pentru care desemnarea cu trei cifre pentru cipurile Snapdragon Seria 8 a fost revocată a fost pentru a simplifica percepția consumatorilor. Cu noul sistem de denumire, utilizatorii nu trebuie să identifice sau să verifice dimensiunea numerelor, trebuie doar să cunoască generația.

Cu toate acestea, nu știm câte generații vor fi într-o anumită serie. Evident, Qualcomm nu ar vrea să rămână blocat în seria Snapdragon 8. La câteva generații după „Seria 8”, ar trebui să existe o „Seria Snapdragon 9”.

Snapdragon 8 Gen 2 în contextul chinez este încă cea mai recentă generație de Snapdragon 8 și nu ar trebui să fie numit a doua generație, poate că oamenii vor adăuga un prefix de modele 2022 / modele 2023 pentru confortul diferențierii.

Pentru produsele nelansate, Amon a repetat, de asemenea, că procesorul pentru PC proiectat de echipa Nuvia achiziționată a fost eșantionat în 2022 și comercializat în 2023. El a spus că Nuvia este cea mai bună echipă de proiectare CPU a Qualcomm. 

Amon susține că scopul acestui procesor este să recâștige beneficiile de performanță. În plus, acest cip nu numai că oferă performanțe excelente de divertisment, dar răspunde și nevoilor comerciale sau la nivel de întreprindere. Dar nu a fost specific cu privire la nevoile profesionale ale acestui cip.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x