Seria OnePlus 9: data lansare, specificații și alte detalii

OnePlus a confirmat astăzi că noile flagship-uri vor fi lansate pe 23 martie. În special, utilizatorii se pot aștepta, de asemenea, ca OnePlus Watch să debuteze alături de noua serie de smartphone-uri. Lansarea va marca primele telefoane OnePlus co-dezvoltate împreună cu emblematicul brand de fotografie suedez Hasselblad.

Tot astăzi primim și primul teaser oficial al OnePlus 9 Pro postat pe Twitter chiar de OnePlus. Puteți vedea mai jos jumătatea superioară a spatelui modelului 9 Pro.

După cum vedem în clip, imaginile scurse până acum au fost exacte. Există patru camere acolo și un logo proeminent Hasselblad.

OnePlus a confirmat, de asemenea, că viitoarele telefoane ale companiei vor fi livrate cu un încărcător în cutie. Această veste este una foarte bună pentru fanii acestui brand, când alți producători încep să renunțe la încărcătoare.

Câteva specificații pentru Seria OnePlus 9

Până în prezent, compania a dezvăluit că OnePlus va introduce obiectivul Sony IMX689 personalizat pe seria OnePlus 9. Acesta va include, de asemenea, cameră panoramică cu tehnologie T-lens, cu un FOV de 140 de grade și un obiectiv cu formă liberă.

Obiectivul Sony IMX79 va oferi caracteristici precum ISO nativ dual, autofocus omnidirecțional full-pixel și procesare HDR în timp real. Va fi capabil să înregistreze imagini 4K la 120 fps. 

Se speculează că OnePlus 9 Pro va fi echipat cu un sistem quad-camera de 48 MP + 50 MP + 8 MP + 2 MP. OnePlus 9 poate avea un sistem de cameră triplă condus de un 48 MP și poate veni cu o cameră frontală de 16 MP. OnePlus 9 Pro poate găzdui un ecran AMOLED cu margini curbate de 6,7 inci, în timp ce OnePlus 9 poate avea un ecran AMOLED plat de 6,55 inci. 

Se zvonește că ambele telefoane vin cu specificații obișnuite. Acestea ar veni cu suport pentru rata de reîmprospătare de 120Hz, Snapdragon 888 și o baterie de 4.500 mAh cu suport de încărcare rapidă de 65 W. Se așteaptă ca modelul Pro să vină cu încărcare wireless de 45W.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x